Γνωστό περιοδικό προς διάσημη ηθοποιό: «Δε σε ρετουσάραμε, το σώμα σoυ είναι!» [photos]

02.03.2016
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε και πάλι η εκκεντρική πρωταγωνίστρια της βρετανικής και πολύ επιτυχημένης σειράς Girls, Lena Dunham, η οποία κατήγγειλε το ισπανικό περιοδικό "Tentaciones" πως της ρετούσαρε σε υπερβολικό βαθμό τη φωτογραφία της!

Την “καταγγελία” αυτή την έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αναρτώντας ταυτόχρονα το εξώφυλλο του εν λόγω περιοδικού.

Ωστόσο, μάλλον η ηθοποιός δεν ήξερε πως το συγκεκριμένο περιοδικό ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς ομίλους της Ισπανίας (ο ίδιος εκδίdει και την εφημερίδα El Pais) και πως η καταγγελία αυτή δεν θα έμενε χωρίς...απάντηση.Το Tentaciones της απάντησε άμεσα με επίσημη επιστολή του πως η φωτογραφία δεν υπέστη ρετουσάρισμα, απλώς κόπηκε προκειμένου να “χωρέσει” στο εξώφυλλο. Μάλιστα ανέβασε στο Pinterest και ολόκληρη τη φωτογραφία με τα μέρη που... κόπηκαν.

Η δημοφιλής ηθοποιός επανήλθε με δεύτερη ανάρτησή της στο Instagram, όπου και ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη, δικαιολογούμενη πως για κάποιο λόγο... μπερδεύτηκε.

Σημειώστε πως η Dunham μάχεται με τον δικό της τρόπο υπέρ των γυναικών και το σώμα τους και δηλώνει σε κάθε ευκαιρία την αντίθεση της σε κάθε μορφή ρετουσαρίσματος.