Εξαλλη η Κοτιγιάρ, τι απαντά στο σενάριο για το... παιδί του Μπραντ Πιτ

22.09.2016
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ήρθαν και τα πρώτα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλη από την Μαριόν Κοτιγιάρ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer, η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι έγκυος. Αμέσως μετά άλλα περιοδικά άρχισαν να αναρωτιούνται ποιανού είναι το παιδί, με πολλά από αυτά να δείχνουν τον Μπραντ Πιτ.

Η ίδια αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα όσα λέγονται με μια ανακοίνωσή της μέσω των social media:

«Αυτή πρόκειται να είναι η πρώτη και η μόνη μου αντίδραση στη λαίλαπα που ξέσπασε 24 ώρες πριν και με σάρωσε. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω θέματα όπως αυτό, ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά η κατάσταση είναι σοβαρή και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ και έτσι πρέπει να μιλήσω.
Πρώτον, πριν πολλά χρόνια, γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μου και του μωρού που περιμένουμε. Είναι ο αγαπημένος μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο ένας και μοναδικός, τον οποίο και χρειάζομαι.
Δεύτερο για όλους όσους υποστηρίζουν ότι είμαι συντετριμμένη, απαντώ ότι είμαι καλά, ήταν μια κατασκευασμένη δήλωση.
Και σε όλα τα ΜΜΕ που έσπευσαν να κρίνουν, τους ευχομαι περαστικά.
Τέλος, εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους και τους δύο σέβομαι βαθιά, να βρουν την ηρεμία μετά από αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Με όλη μου την αγάπη,
Μαριόν».