Η απίστευτη επίθεση στην Αντζελίνα Τζολί από την κολλητή της Άνιστον [vds]

22.09.2016
Στον απόηχο του σοκ που προήλθε από την είδηση ότι οι Μπραντζελίνα χωρίζουν, έρχεται ένα βίντεο με την αθυρόστομη Τσέλσι Χάντλερ να ξεσπαθώνει εναντίον της γυναίκας που, κάποτε, "κατέστρεψε" τη ζωή της κολλητής της.

Η Τσέλσι Χάντλερ δε μασά τα λόγια της και αυτό είναι γνωστό. Όταν μάλιστα το θέμα με το οποίο καταπιάνεται έχει προσωπικό ενδιαφέρον... "ποιος την πιάνει".

Ο λόγος για το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος υπήρξε σύζυγος της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία είναι κολλητή φίλη της εκκεντρικής παρουσιάστριας, έτσι για την ιστορία.

Και τι δεν είπε το στόμα της στη χθεσινή εκπομπή της... Και κατέληξε αποκαλώντας την Αντζελίνα "θεοπάλαβη"

Σε κάποιο σημείο του σύντομου μονολόγου, που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια της είδησης, την ακούμε να λέει:

"Υπάρχουν φήμες ότι μέρος του προβλήματος ήταν ότι ο Μπραντ φέρεται να πίνει και να καπνίζει πολύ... χόρτο. Αναρωτιέμαι γιατί χρειαζόταν να αυτο-θεραπευτεί.

Ίσως επειδή τα τελευταία 12 χρόνια, αντί να αράζει στη λίμνη Κόμο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Ματ Ντέιμον, ήταν 'κολλημένος' μέσα σε ένα σπίτι με 85 παιδιά που μιλούν 15 διαφορετικές γλώσσες;

Ω ναι... γιατί παντρεύτηκε μια γ*^%$μένη θεοπάλαβη, να γιατί".

Ξέφυγε η Τσέλσι... Όσο για τον "κολλητό" Κλούνεϊ, μάλλον δεν είναι και τόσο κολλητός, αφού σκέψου ότι την είδηση για το διαζύγιο, από δημοσιογράφο την έμαθε. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να δεις την αντίδρασή του