Μπραντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί: Η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ

22.03.2017
Η είδηση του χωρισμού τους τον περασμένο Σεπτέμβριο ξάφνιασε τους απανταχού θαυμαστές τους ενώ βύθισε και τους δυο τους στη θλίψη. Φαίνεται όμως ότι σήμερα οι δυο σταρ είναι έτοιμοι για μια νέα κοινή αρχή.

Η αναγγελία του διαζυγίου τους σήμανε και την αρχή μιας μεγάλης μάχης μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί όχι τόσο για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας -που είναι και τεράστια- όσο για την κηδεμονία των παιδιών τους, την οποία κέρδισε τελικά η 41 ετών σταρ. Η συμφωνία τους προέβλεπε ότι ο 53χρονος ηθοποιός θα έβλεπε τα έξι παιδιά τους ηλικίας 8 ως 15 ετών παρουσία ψυχολόγου αφού υποτίθεται ότι ο βασικός λόγος του χωρισμού τους ήταν ο διαπληκτισμός του Πιτ με ένα από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής πτήσης.

Τελικά το ζευγάρι συμφώνησε τον Ιανουάριο να συνεργαστούν για το καλό της οικογένειάς τους και συμφώνησαν να κρατήσουν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους κρυφές αναθέτοντας την υπόθεσή τους σε έναν ιδιωτικό δικαστή. Σήμερα όπως αναφέρουν πηγές από τον φιλικό τους κύκλο οι δυο σταρ έχουν αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τη μεταξύ τους σχέση, έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να μιλάνε και στο τηλέφωνο. «Ο Μπραντ είναι πολύ πιο ευτυχισμένος» δηλώνουν οι ίδιες πηγές. «Νιώθει μεγάλη ανακούφιση που δεν δημοσιεύονται τώρα πια λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής. Πέρασαν πολύ δύσκολες στιγμές τους προηγούμενους μήνες αλλά κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο Μπραντ πάντα πίστευε ότι η Αντζελίνα ήταν μια καλή μητέρα και ο σκοπός είναι να δοθεί μια λύση σε όλο αυτό για χάρη των παιδιών και όλης της οικογένειας, και αυτό προσπαθούν αυτή τη στιγμή». Το πιο σημαντικό βέβαια για τον Πιτ είναι να μπορεί να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά του «Περνά περισσότερο καιρό με τα παιδιά τώρα όταν είναι στο Λος Άντζελες, ακόμα και με τον Μάντοξ και τον Παξ. Τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήρεμα τώρα».