Ρις Γουίδερσπουν: Έτσι ήταν η συνεργασία μου με την Όπρα Γουίνφρεϊ [photos]

22.03.2017
Οι δυο σταρ συνεργάστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «A wrinkle in time» στη Νέα Ζηλανδία και η διάσημη ηθοποιός δεν έχει να πει παρά μόνο τα καλύτερα για την γνωστή παρουσιάστρια.

Η ταινία «A wrinkle in time» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη Ρις Γουίδερσπουν δεν είναι η πρώτη εμφάνιση της Όπρα Γουίνφρεϊ ως ηθοποιός. Έχει προηγηθεί το «Πορφυρό χρώμα» σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, αλλά και άλλες μικρότερες εμφανίσεις. Αποτελεί πάντως έναν ζωντανό θρύλο για τον κόσμο του θεάματος γι' αυτό και δεν μας παραξενεύει ο ενθουσιασμός της Ρις Γουίδερσπουν εξαιτίας της γνωριμίας τους:

«Είναι φανταστική! Περνούσαμε 3 ώρες κάθε πρωί στο τρέιλερ για να μας φτιάξουν τα μαλλιά μας και να μας βάψουν και κάποιες φορές πίστευα ότι ήμουνα στο περιοδικό της το “Όπρα”», εξομολογείται η 41 ετών ηθοποιός. «Δεν μπορούσες να πιστέψεις αυτό που συνέβαινε γιατί κάποιες φορές έκανε τη φωνή της: “HELLLLLOOOO! Ποιος θέλει ΚΑΦΦΦΕΕΕΕ;” και απλώς έμενες να την κοιτάζεις. Δεν έμοιαζε πια με συνηθισμένο τρέιλερ για μαλλιά και μέικ απ όπου όλοι αστειεύονται και λένε χαζομάρες. Η Όπρα μας διέκοπτε και έλεγε: “Ξέρετε ποιο βιβλίο μου αρέσει πολύ;” και όλοι σιωπούσαν. “Ξέρετε ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μου δίδαξε η ζωή; Και όλοι έκαναν τόση ησυχία που μπορούσες να ακούσεις μια καρφίτσα να πέφτει στο πάτωμα. Επίσης της άρεσε να φέρνει σε όλους μάφινς. Αλλά όχι τα απλά συνηθισμένα μάφιν. Έφερνε μάφινς από τη Νάπα (της Καλιφόρνια) και δεν έδινε μόνο σε δύο άτομα! Όχι, έδινε σε ολόκληρο το συνεργείο!!!! Και δεν έχει σημασία τι σου προσφέρει η Όπρα. Εσύ είσαι εκστασιασμένος: “Ω! Θεέ μου! Σε ευχαριστώ! Ω! Θεέ μου, η Όπρα μου έδωσε μάφινς! Πρέπει να ανεβάσω στο Instagram τα μάφινς που μου έδωσε η Όπρα”. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Είναι τόσο γλυκιά και γενναιόδωρη!». Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ριζ στο Instagram.