Γέννησε η Khloe Kardashian μετά την αποκάλυψη της απιστίας του συντρόφου της

13.04.2018
Γέννησε η Khloe Kardashian μετά την αποκάλυψη της απιστίας του συντρόφου της
Δεν περνά τις πιο εύκολες στιγμές της ζωής της η Khloe Kardashian, αφού τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της την απάτησε και… με αποδείξεις.

Ο Tristan Thompson αποδείχτηκε τρομερά άπιστος, αφού μπορεί αρχικά το φως της δημοσιότητας να είδε το βίντεο ερωτικών του περιπτύξεων με δύο γυναίκες σε μαγαζί έξω από την Washington, που τραβήχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο, την εμφάνισή του, όμως, έκανε και νέο υλικό από το περασμένο Σάββατο, αυτή τη φορά σε γνωστό club της νέας Υόρκης!

Στην πρώτη απιστία, η διάσημη κληρονόμος διένυε τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ στη δεύτερη, τον 9ο.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα φιλιά έδωσαν και πήραν, με τη Khloe να καλείται να αντιμετωπίσει μία τρομερά άσχημη κατάσταση την ώρα, μάλιστα, που τόσο οι αδερφές της, Kim και Kourtney, όσο και η μητέρα της, Kris Jenner, έλειπαν για διακοπές.

Η εγκυμονούσα Kardashian βρισκόταν επί ώρες στην απόλυτη άρνηση, ωστόσο οι αδερφές της εξαγριώθηκαν και με το παραπάνω από τις άκομψες ενέργειες του καλού της, κάνοντας τον unfollow και στο Instagram.

Μερικές ώρες πριν, η άτυχη στον έρωτα Khloe έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το κοριτσάκι της γεννήθηκε υγιέστατο, με τη δική της ψυχολογία, ωστόσο, να παραμένει στα τάρταρα…

Αχ βρε Khloe!