«Βόμβα» στην οικογένεια της KKW! Ποιο μέλος δεν θέλει πια να είναι μία… Kardashian;

02.07.2018
«Βόμβα» στην οικογένεια της KKW! Ποιο μέλος δεν θέλει πια να είναι μία… Kardashian;
Πολλά έχουμε δει από αυτήν την οικογένεια, αυτό το τελευταίο, όμως, ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Η οικογένεια Kardashian – Jenner ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με την 15η σεζόν του ριάλιτι των εκατομμυρίων «Keeping Up With The Kardashians», με το τελευταίο trailer να προκαλεί για τα καλά σύγχυση στους θαυμαστές των διάσημων γυναικών.

Αιτία στάθηκε ένας καβγάς της Kim με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Kourtney, η οποία μοιάζει να έχει κουραστεί με την τόσο έντονη ζωή και παρουσία της οικογένειάς της στα φώτα. Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που ακούμε την Kim να φωνάζει, με την Kourtney να κλαίει μένοντας σχεδόν αμέτοχη, επιβεβαιώνοντας αυτό που λέγεται πως ανέκαθεν διέφερε από τη μητέρα και τις αδερφές της.

Και το δράμα δεν σταματά εκεί. Λίγο πριν το φινάλε του trailer, η KKW λέει στην Khloe ότι είναι πολύ απογοητευμένη από την αδερφή τους, η οποία δεν θέλει πια να είναι… μία Kardashian. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως καταλαβαίνουμε.

Να λοιπόν, που η πρώτη κυρία της διασημότερης οικογένειας του αμερικανικού lifestyle ετοιμάζεται να νε κρεμάσει για τα καλά τις βλεφαρίδες της και να αποσυρθεί.

Κάθε μας απορία θα λυθεί στις 5 Αυγούστου, όταν το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί ολόκληρο…