WOKEUPTHISWAYchallenge: Η Cindy Crawford αποδέχεται την πρόκληση και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στα 52 της

02.07.2018
WOKEUPTHISWAYchallenge: Η Cindy Crawford αποδέχεται την πρόκληση και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ στα 52 της
Η νέα ιντερνετική τάση θέλει τις διάσημες κυρίες να ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η Cindy Crawford δεν είχε τον παραμικρό λόγο να μην αποδεχτεί την πρόκληση.

Το hashtag #WOKEUPTHISWAYchallenge έχει για τα καλά την τιμητική του με τα αστέρια του Hollywood να τολμούν και να μας χαρίζουν τις πιο ανεπιτήδευτες λήψεις τους.

Σε αυτό το hashtag, make up, φίλτρα και Photoshop δεν έχουν θέση, καθώς σκοπός είναι να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά των γυναικών μόλις ξυπνούν η οποία πολλές φορές επισκιάζεται από την εμμονή μας να πετύχουμε το τέλειο.

Η Crawford έλαμψε ακόμα και έτσι και απέδειξε ότι η ομορφιά πηγάζει πράγματι από μέσα μας και πως καμία σημασία δεν έχει το ότι καμία δεν γεννήθηκε αψεγάδιαστη.

Ποζάροντας στο κρεβάτι της, αποδεικνύει πως στα 52 της χρόνια εξακολουθεί να τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό της, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά.

Η ίδια, έκλεισε προκαλώντας τις Helena Christensen και Christy Turlington, μοντέλα της γενιάς της, να κάνουν το ίδιο και να φωτογραφηθούν εντελώς αμακιγιάριστες με το που θα ξυπνήσουν.

Για να δούμε, θα αποδεχτούν την πρόκληση;