Elle Macpherson - Η διατροφή που της χαρίζει σώμα 20χρονης (ενώ πλέον η ίδια είναι 54!)

21.07.2018
Elle Macpherson - Η διατροφή που της χαρίζει σώμα 20χρονης (ενώ πλέον η ίδια είναι 54!)
Εσύ, έχεις ξανακούσει για την αλκαλική διατροφή;

Δεν την ονομάζουν τυχαία "Το Σώμα". Η Elle Macpherson έχει κλείσει τα 54 χρόνια ζωής κι όμως είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ενώ διαθέτει ένα κοεμί που κάθε εικοσάρα θα ζήλευε!

Κατά καιρούς η Elle έχει αποκαλύψει την αγάπη της για την υγιεινή διατροφή, τους πράσινους χυμούς αλλά και τα συμπληρώματα διατροφής που τη βοηθούν να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η διαδικασία αυτή ήταν πάντα εύκολη!

"(Μετά τα 50) άρχισα να παχαίνω στη μέση και τους γοφούς, ένα πρόβλημα που δεν είχα ποτέ στο παρελθόν. Τα πόδια μου άρχισαν να βαραίνουν. Άρχισα να νιώθω όλο και πιο κουρασμένη" αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Σταμάτησα να έχω έμπνευση. Δεν κοιμόμουν καλά. Ολόκληρη η ενέργειά μου άλλαξε" δηλώνει.

Το διάσημο supermodel δεν έκατσε, φυσικά, με σταυρωμένα χέρια! Απευθύνθηκε στον διατροφολόγο της και τότε ήταν που έμαθε για την αλκαλική δίαιτα, μια διατροφή με βάση τα λαχανικά. Μείωσε τη ζάχαρη, το σιτάρι και τα ζωικά προιόντα και μέσα σε δύο εβδομάδες είδε αλλαγές όχι μονάχα στο σώμα αλλά και στη διάθεσή της!

"Πίστευα ότι έκανα πανάδες από τον ήλιο αλλά ήταν από τη ζάχαρη. Αυτές άρχισαν λοιπόν να φεύγουν, το δέρμα μου φάνηκε πιο σφιχτό, πιο ενυδατωμένο και γεμάτο. Άρχισα να χάνω βάρος ενώ η ζάχαρη που έλειπε όλο και λιγότερο. Η δυσπεψία εξαφανίστηκε και φυσικά, άρχισα να νιώθω καλύτερα ψυχολογικά!"

Μήπως η αλκαλική διατροφή, τελικά, αξίζει την προσοχή μας;