Δήμητρα Λιάνη: Η δημόσια εμφάνιση που ξάφνιασε [photos]

05.09.2018
Δήμητρα Λιάνη: Η δημόσια εμφάνιση που ξάφνιασε [photos]
Σπάνια εμφανίζεται δημόσια η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά κάθε φορά που το κάνει, συζητιέται.

Η παράσταση "Βάτραχοι" που ανέβασαν στο Ηρώδειο Οι επιχειρήσεις Μαροσούλη σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου έδωσε την αφορμή για αυτή την πιο πρόσφατη έξοδο της Δήμητρας Λιάνη.

Προσωπική φίλη του πρωταγωνιστή, Λάκη Λαζόπουλου η πάλαι ποτέ "πρώτη κυρία" της Ελλάδας έδωσε το "παρών" σε αυτή την προσπάθειά του, παζάροντας χαμογελαστή στον φακό, μόνη αλλά και μαζί του στο τέλος της παράστασης.

Στα 62 της χρόνια η Δήμητρα Λιάνη έχει περάσει από πολλές αυξομειώσεις στο βάρος της, όμως σε αυτή τη φάση τη βρίσκουμε, μάλλον, στα "κανονικά" της. Η στυλιστική της επιλογή επίσης ήταν αξιοπρεπέστατη -μέχρι και κομψότατη για το στυλ της, θα μπορούσαμε να πούμε, με ασφάλεια.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που "ξενίζει"

Ενώ στο ντύσιμο τα έχει καταφέρει μια χαρά η κυρία Λιάνη, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το μακιγιάζ. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της τόσο κατά την είσοδό της στο Ηρώδειο [στην αρχή του θέματος] όσο και μετά τη λήξη της παράστασης [ακριβώς επάνω] στο πρόσωπό της -ειδικά τα μάτια της- έχει επιλέξει ένα μακιγιάζ που δεν την κολακεύει ιδιαίτερα.

Ίσως θα έπρεπε να το προσέξει το θέμα λίγο περισσότερο.