Καρέ καρέ η στιγμή της αποχώρησης της Λεβίνσκι σε έξαλλη κατάσταση όταν τη ρώτησαν για τον Κλίντον! [Video]

05.09.2018
Καρέ καρέ η στιγμή της αποχώρησης της Λεβίνσκι σε έξαλλη κατάσταση όταν τη ρώτησαν για τον Κλίντον! [Video]
Τα νεύρα της, τα χάπια της κι ένα ταξί να φύγει, ήθελε η Μόνικα Λεβίνσκι η οποία σε έξαλλη κατάσταση και φανερά εκνευρισμένη θέλησε να αποχωρήσει μετά από ερώτηση που την έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Iσραήλ και η κατάσταση ξέφυγε όταν η κουβέντα έφτασε στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.Η πέτρα του σκανδάλου που συντάραξε το λευκό οίκο, παραχώρησε συνέντευξη σε εκδήλωση στην Ιερουσαλήμ την περασμένη Δευτέρα. Η 45χρονη που είναι ακτιβίστρια κατά του μπούλινγκ μίλησε μεταξύ άλλων για τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμη: Chiara Ferragni: Πόσο κόστισε ο παραμυθένιος της γάμος στη Σικελία;

Μία από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αφορούσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και η Λεβίνσκι αποφάσισε να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένη λέγοντας: «Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό». H ίδια στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ατυχές συμβάν εξηγώντας μάλιστα το λόγο για τον οποίο αποχώρησε, στο twitter: «Υπήρχαν σαφείς παράμετροι για το τι θα συζητηθεί και τι όχι. Στην πραγματικότητα η δημοσιογράφος μου είχε θέσει την ίδια ερώτηση την προηγουμένη, όταν συναντηθήκαμε. Τότε είχα πει ότι είναι εκτός ορίων (…) Έφυγα διότι τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι γυναίκες να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν σε άλλους να ελέγχουν το αφήγημά τους».

Δείτε στο βίντεο καρέ καρέ τη στιγμή:

Source: Monica Lewinsky Walks out of Interview After Being Asked About Pres Clinton by BPR

Γιώργος Μουλάς