Kim & Khloe Kardashian… στα κρύα του λουτρού: Οι άντρες τους αλλάζουν πόλη!

21.09.2018
Kim & Khloe Kardashian… στα κρύα του λουτρού: Οι άντρες τους αλλάζουν πόλη!
Πόσο σύνηθες μπορεί να θεωρείται για ένα ζευγάρι με παιδιά να ζει σε διαφορετικές πόλεις; Αν μιλάμε για την οικογένεια Kardashian, πολύ.

Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στην περίπτωση της Kim Kardashian και της αδερφής της Khloe, οι οποίες βλέπουν τους αγαπημένους της να αποχωρούν από το σπίτι τους στο Los Angeles ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Διαβάστε ακόμη: Συλλεκτικό: Όλες οι Kardashian σε μία λήψη πριν τις πλαστικές

Συγκεκριμένα, ο Kanye West αποφάσισε να μετακομίσει οριστικά στο Chicago μη αντέχοντας την πίεση του Beverly Hills, ενώ ο άστατος Tristan Thompson συνεχίζει να ζει στο Cleveland λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα του, Cleveland Cavaliers.

Έτσι, Kim και Khloe κλήθηκαν να πάρουν μια σοβαρή απόφαση. Θα τους ακολουθήσουν ή θα μείνουν πίσω με τα παιδιά τους;

Οι δυο τους δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε αυτό κι έτσι η μία θα μείνει πίσω στο σπίτι και η άλλη θα ακολουθήσει τον αγαπημένο της. Αυτή που αποφάσισε να μην εγκαταλείψει τις συνήθειές της είναι η Kim, η οποία θεώρησε σωστό να μην αναστατώσει τη μεγάλη τους κόρη, North, με αλλαγές περιβάλλοντος και σχολείου.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Σε αυτή τη γυναίκα θέλει να μοιάσει (και δεν το κρύβει)

Έτσι, δεν θα τη δούμε να εγκαταλείπει το αγαπημένο της Beverly Hills, αλλά να πηγαίνει απλά να επισκέπτεται τον σύζυγό της.

Αντιθέτως, η Khloe ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να ακολουθήσει τον Tristan, μαζί με την κόρη τους, True, γνωρίζοντας πως… μετά το σκάνδαλο της απιστίας του, δεν είναι να τον αφήνει μόνο του.

Την ίδια ώρα, τα σύννεφα στη σχέση Kardashian – West είναι κάτι περισσότερο από φανερά, αφού πλέον το ζευγάρι δεν θα ζει καν κάτω από την ίδια στέγη.