Βαρύ πένθος για τη Sandra Bullock: Η ανάρτηση του συντρόφου της

21.09.2018
Βαρύ πένθος για τη Sandra Bullock: Η ανάρτηση του συντρόφου της
Απαρηγόρητη είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός καθώς μόλις "έχασε" τον πατέρα της.

Ο πατέρας της Sandra Bullock, John, πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 93 ετών και, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, την ανακοίνωση έκανε ο σύντροφος της ηθοποιού, Bryan Randall μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο λογαριασμός, ωστόσο είναι ιδιωτικός και το δημοσίευμα, απλά περιγράφει την ανάρτηση.

Δίπλα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του John Bullock, ο οποίος υπήρξε βετεράνος του αμερικανικού στρατού, ο Randall ανακοίνωσε ότι ο John "εγκατέλειψε το κτίριο μεταξύ φίλων και συγγενών".

"Ως πατέρα, παππού και βεταράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου. ΥΓ: Ει, Θεέ, σου στέλνουμε ένα αστέρι!", πρόσθεσε δείχνοντας ξακάθαρα πόσο πολύ εκτιμούσε και ο ίδιος τον πατέρα της συντρόφου του.

Διάβασε επίσης: Jessica Biel: Έτσι είναι αμακιγιάριστη η σύζυγος του Justin Timberlake

Διάφορα sites θαυμαστών της ηθοποιού αποτίουν φόρο τιμής στον πατέρα της, επίσης.

Η Sandra Bullock ακόμη δεν έχει μιλήσει δημόσια για την απώλειά της. Προσπαθεί να συνέλθει αντλώντας δύναμη από τον σύντροφό της και τα δυο παιδιά της, Louis και Laila.

Για την ιστορία, όταν πριν από τρία χρόνια ο γοητευτικότατος Randall [φωτό κάτω] μπήκε στη ζωή της Bullock υπήρξαν κάποιες... ενστάσεις, λόγω του "στοτεινού παρελθόντος" του, όμως, όπως φαίνεται, ό,τι υπήρχε, αν υπήρχε, έχει ξεπεραστεί.