Η αιχμηρή απάντηση της μητέρας του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Ακρίτα: «Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι»!

07.12.2018
Η αιχμηρή απάντηση της μητέρας του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Ακρίτα: «Το παιδί μου δεν είναι σκουπίδι»!
«Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί...»

Ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Σας θυμίζουμε πως μετά τις αποφάσεις των θεατρικών σκηνών περί ακύρωσης της παράστασης, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε τη γνώμη της μέσα από κριτική που έγραψε στην εφημερίδα «Τα Νέα». Μεταξύ άλλων ανέφερε στην κρητική της πως «ο Σεφερλής θα έφερνε το ήθος του trash στο Παλλάς». Ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος θα ακολουθήσει την δικαστική οδό, έσπευσε να της απαντήσει μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και τοποθετήθηκε πάνω στο όλο ζήτημα.

Δείτε ακόμη: Η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Μιχάλη Μουρούτσο

Η μητέρα του ηθοποιού Χαρίκλεια Σεφερλή μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα στην Espresso δίνει την δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα:

Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της, αναρωτήθηκε και συνέχισε: Η Ακρίτα βγήκε με τις «πλάτες» της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες «πλάτες. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε.

Γιώργος Μουλάς