Η "στολή" της Μαρίας Σολωμού: Τα ρούχα που δεν βγάζει ποτέ από επάνω της!

14.12.2018
Η "στολή" της Μαρίας Σολωμού: Τα ρούχα που δεν βγάζει ποτέ από επάνω της!
Μη μου πεις ότι δεν έχεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο!

Η Μαρία Σολωμού απέκτησε λογαριασμό στα social media προσφάτως και έχει αρχίσει δειλά δειλά να μπαίνει στο πνεύμα των αναρτήσεων, προωθώντας κυρίως τα επαγγελματικά της.

Ωστόσο, αν προσέξουμε λίγο τις φωτογραφίες που αποφάσισε να μοιραστεί την τελευταία εβδομάδα, μπορούμε να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα ως προς τα αγαπημένα της ρούχα. Μία άτυπη "στολή" την παρατηρήσαμε και καταθέτουμε τα... πειστήρια.

Διάβασε επίσης: Letizia: Η βασίλισσα της Ισπανίας με το καρό φόρεμα που θέλεις να αγοράσεις κι εσύ

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός είναι από τα γυρίσματα της εκομπής "Για την παρέα", όπου παρουσιάστηκε καλεσμένη του φίλου και συνεργάτη της, Νίκου Μουτσινά.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση ποζάρει στον φακό η Μαρία και ιδού το συνολάκι της, όπου, "εστιάζουμε" στο μαύριο σορτσάκι, το μαύρο καλσόν με τα σχέδια και τα αρβυλάκια στα πόδια της.

Πέντε μέρες νωρίτερα, η Μαρία Σολωμού είχε αναρτήσει μια πολύ χαρούμενη φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε σε total christmas mood να "πετά" στους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.

Από τη μέση και κάτω, η αμφιέση είναι η ίδια...

Πάμε και μία μέρα πριν από αυτό, όπου η Μαρία, φορώντας ροζ περούκα, παρακαλώ- κληρώνει προσκλήσεις για την παράσταση "Βερβερίτσα" στην οποία πρωταγωνιστεί -με τον Νίκο Μουτσινά- στο θέατρο Βρετάνια.

Αν κλικάρεις στο βίντεο, τη στιγμή που απομακρύνει η κάμερα θα δεις ότι και πάλι, το top είναι διαφορετικό, όμως το σορτσάκι και το καλσόν παραμένουν τα ίδια....

Φυσικά αντιλαμβανόμαστε ότι οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να έχουν τραβηχτεί όλες την ίδια μέρα και, απλά να έχουν δημοσιευτεί σε διαφορετικές στιγμές. Και να μην έχει συμβεί αυτό, όμως, τη νιώθουμε τη Μαρία απολύτως!

Όλες έχουμε μια "στολή" που λες και έχει "φυτρώσει" επάνω μας! Ας το παραδεχτούμε! Ωραία ιδέα αυτή που μας έδωσε, όμως... Ίσως τη χρησιμοποιήσουμε για... παραλλαγή!

Ζωή Κίττα