Ellen DeGeneres: Η απόφαση που έχει αναστατώσει τους θαυμαστές της και o ρόλος της συζύγου της

14.12.2018
Ellen DeGeneres: Η απόφαση που έχει αναστατώσει τους θαυμαστές της και o ρόλος της συζύγου της
Η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια σκέφτεται κάτι που οι θαυμαστές της δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για τη βασίλισα της daytime τηλεόρασης. Με 32 (!) βραβεία Emmy στην κατοχή της και μια εκπομπή που μετρά 18 χρόνια παρουσίας -στο Νο1 των ratings μάλιστα- η Ellen DeGeneres αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν υπέγραψε με προθυμία το συμβόλαιο που θα τη φέρει στα 20 χρόνια το 2020, αλλά και ότι σκέφτεται να κλείσει ολοκληρωτικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής της...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, η 60χρονη Ellen δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κουραστεί από όλα όσα καλείται να κάνει καθημερινά για το σόου της και έχει αρχίσει να σκέφτεται να βάλει τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα.

Διάβασε ακόμη: Ellen deGeneres - Portia deRossi: Το βίντεο για τα 10 χρόνια γάμου τους συγκινεί

Σε αυτή της την απόφαση βέβαια, που, αξίζει να σημειώσουμε έχει απογοητεύσει πολύ τους απανταχού θαυμαστές της, έχει παίξει κάποιον ρόλο και η σύζυγός της.

Μιλώντας επίσης στους New York Times, η Portia De Rossi δήλωσε τα εξής: "Απλά πιστεύω ότι είναι μια θαυμάσια ηθοποιός και εκπρόσωπος της stand up comedy και αυτό το talk show δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη δημιουργικότητά της. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα μπορούσε να δοκιμάσει. Δεν βλέπω σε καμία περίπτωση του τέλος του σόου ως το τέλος της καριέρας της".

Διάβασε και αυτό: Julia Roberts: Σάλος με το απίστευτο λάθος στον τίτλο συνέντευξής της

Με ξεκάθαρη αυτή τη θέση από τον πιο δικό της άνθρωπο, μάλλον η Ellen την έχει πάρει την απόφαση, αλλά δεν την έχει ανακοινώσει ακόμη.