Η Charlize Theron και ο Brad Pitt είναι ζευγάρι και τους σύστησε ο πρώην της, Sean Penn

20.01.2019
Η Charlize Theron και ο Brad Pitt είναι ζευγάρι και τους σύστησε ο πρώην της, Sean Penn
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή γεγονός, ο νέος πρωτοκλασάτος έρωτας της διεθνούς σόουμπιζ;

Από τον καιρό που χώρισε από την Angelina Jolie, τα ΜΜΕ έχουν "χρεώσει" τον Brad Pitt με διάφορες συντρόφους. Ερωτικές σχέσεις που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ για τον διάσημο ηθοποιό που συνεχίζει να κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν ζευγάρι με τη Charlize Theron και έχουν ταράξει το Hollywood.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" συγκεκριμένα, τους δύο σταρς σύστησε ο πρώην αρραβωνιαστικός της 43χρονης Theron, Sean Penn.

Διάβασε επίσης: Ο Brad Pitt έγινε 55 ετών: Όλη η ζωή του σε ένα βίντεο - δώρο

"Τα δύο 'πιτσουνάκια' δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο", μεταφέρει πηγή της έκδοσης, αναφερόμενη σε μια προβολή της ταινίας Roma που πραγματοποιήθηκε στο Chateau Marmont του West Hollywood στις 12 Ιανουαρίου.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονται χρόνια μέσω του Penn, όμως φαίνεται ότι με τα χρόνια, η φιλική σχέση που υπήρχε μεταξύ τους άλλαξε και προχώρησε σε κάτι παραπάνω.

Διάβασε επίσης: Τα μυστικά ομορφιάς της Charlize Theron με δικά της λόγια!!!

Η σχέση των δύο λέγεται ότι ξεκίνησε περίπου τα Χριστούγεννα και "προχωρά με γοργά βήματα".

Η είδηση μεταδίδεται, φυσικά, με πάσα επιφύλαξη αναμένοντας κάποιας μορφής επιβεβαίωση. Αν είναι αλήθεια, όμως, είναι όντως μεγάλη!