Kate Hudson: Έχεις δει την πιο... κόκκινη φωτογραφία της κόρης της;

21.01.2019
Kate Hudson: Έχεις δει την πιο... κόκκινη φωτογραφία της κόρης της;
Μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες της θυγατέρας της η διάσημη ηθοποιός αλλά αυτή εδώ... ξεχωρίζει!

Η μικρή Rani Rose είναι τόσο χαριτωμένη! Από τότε που γεννήθηκε, στις 6 Οκτωβρίου, την έχουμε δει σε αρκετές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media η διάσημη μαμά της και μας τρελαίνει. Στις 6 Ιανουαρίου, λοιπόν, η Κate μοιράστηκε μια άλλη αξιολάτρευτη εικόνα της μπέμπας, όπου καταγράφεται η ηλικία της (ήταν τριών μηνών) και οι καρδιές μας λιώνουν!

Διάβασε επίσης: Goldie Hawn & Kate Hudson: Το άλμπουμ των διακοπών τους στη Σκιάθο

ίσως το outfit να είναι λίγο υπερβολικό αλλά τη "συνεπήρε" το πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως εξήγησε η ίδια στη λεζάντα.

Διάβασε επίσης: Θα μας τρελάνει η Kate Hudson: Έτσι είναι το κορμί της, 19 μέρες μετά τη γέννα!

Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της μικρής, η ηθοποιός μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της «little rosebud». Αυτό το γλυκό ψευδώνυμο πιθανότατα προέρχεται από το όμορφο μεσαίο όνομα της Rani «Rose». Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη έννοια πίσω από το όνομα που η Kate και ο Danny επέλεξαν για την κόρη τους. Το όνομα Rani (προφέρεται Ronnie) της δόθηκε για να τιμήσουν τον πατέρα του συντρόφου της και πατέρα της μικρής, Danny Fujikawa, Ron Fujikawa o οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2012. «Ο Ron ήταν ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος και λείπει σε όλους μας. Είναι τιμή για εμάς να της δώσουμε αυτό το όνομα», είχε γράψει η Hudson σε ένα ποστ της στο Instagram.

Τι τρυφερό θα συμπληρώσουμε εμείς!