Η μεγάλη ανατροπή στα Oscar: Τελικά θα έχει παρουσιαστές η φετινή τελετή

08.02.2019
Η μεγάλη ανατροπή στα Oscar: Τελικά θα έχει παρουσιαστές η φετινή τελετή
Ιδού η ανακοίνωση που έκανε η Ακαδημία.

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η παρουσίαση της τελετής για τα φετινά βραβεία Oscar καθώς κανείς δεν θέλει, όπως φαίνεται να... κρατήσει την "καυτή πατάτα" και ένας που ήθελε, τελικά αποσύρθηκε λόγω... ανωτέρας βίας.

Ο λόγος για τον Kevin Hart ο οποίος επιλέχθηκε γα τον ρόλο αρχικά όμως στη συνέχεια κρίθηκε ακατάλληλος με αφορμή τα προσβλητικά tweets που έκανε προς την LGTBQ κοινότητα. Η Ακαδημία Τεχνών και Επιστήμης ζήτησε από τον κωμικό να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς η συνεργασία δεν θα προχωρούσε. Ο ίδιος αρνήθηκε και ως εκ τούτου αποσύρθηκε από τη διοργάνωση.

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες ήθελαν την τελετή να πραγματοποιείται χωρίς κεντρικό παρουσιαστή αλλά τον ρόλο να να αναλαμβάνει διαδοχικά ο εκάστοτε διάσημος που θα παρουσίαζε μεμονομένα βραβεία.

Και έρχεται τώρα νέο tweet από την Ακαδημία που αποκαλύπτει ότι, τελικά, η βραδιά θα έχει όχι έναν, αλλά τέσσερις κεντρικούς παρουσιαστές!

Διάβασε επίσης: My best friend's wedding: Όλες οι φωτογραφίες από το επικό reunion

Συγκεκριμένα, όπως έγινε και επίσημα γνωστό, εστάλη πρόσκληση και στους τέσσερις μεγάλους νικητές της περσινής χρονιάς οι οποίοι και αποδέχτηκαν σύσσωμοι, αναλαμβάνοντας τον "ηλεκτρικό" αυτόν ρόλο που φέτος θα έχει σαφώς άλλη μορφή.

Ιδού:

Πρόκειται για τους Sam Rockwell (Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου 2018 για την ταινία "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"), Frances McDormand (Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου 2018, επίσης για την ταινία "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri"), Allison Janney (Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου 2018 για την ταινία "I, Tonya") και Gary Oldman (Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου 2018 για την ταινία "Darkest Hour"), με τη σειρά που τους βλέπουμε στη φωτογραφία επάνω.

Διάβασε επίσης: Meghan και Harry: Τα απίστευτα γλυκά λόγια που αντάλλαξαν δημοσίως

Σε αναμονή λοιπόν μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου. Για την ιστορία, ανάμεσα στα ονόματα των παρουσιαστών που έχουν ανακοινωθεί ξεχωρίζουμε τους: Awkwafina, Daniel Craig, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Brie Larson, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson και Constance Wu.