Demi Moore: Μοιράστηκε μια φωτογραφία με την άγνωστη δίδυμή της και έγινε... χαμός

20.09.2019
Demi Moore: Μοιράστηκε μια φωτογραφία με την άγνωστη δίδυμή της και έγινε... χαμός
Πολύ δραστήρια στα social media είναι τελευταία η 56χρονη σταρ αλλά η τελευταία ανάρτησή της είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Demi Moore είναι ενθουσιασμένη καθώς μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο "Inside Out", που αναμένεται σε λίγες μέρες.

Έχει ήδη μοιραστεί αρκετά κομμάτια που θα κάνουν αίσθηση, όπως, για παράδειγμα, αποκαλύψεις για τον βιασμό που βίωσε στα 15 της χρόνια και το μωρό που "έχασε" με τον Ashton Kutcher -ρίχνοντας μάλιστα σε εκείνη όλο το φταίξιμο.

Την περασμένη εβδομάδα η Demi Moore βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του γυμνού εξωφούλλου που χάρισε στο Harper's Bazaar. Σήμερα επανέρχεται καθώς αποκαλύπτει την άγνωστη... δίδυμή της.

Δίδυμη, τρόπος του λέγειν, δηλαδή.

Μία φωτογραφία της με την Courteney Cox μοιράστηκε η Demi και η έκπληξη είναι μεγάλη. Είναι ίδιες!!! Και η ίδια το υπογραμμίζει φυσικά μέσω της λεζάντας: "Who is who?" ρωτάει και οι θαυμαστές προσθέτουν τα σχόλια... βροχή.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα ευτράπρελα καθώς μία follower πέρασε την Courteney, η οποία πρόσφατα κουρεύτηκε, παρεμπιπτόντως, για τη Rummer Willis, τη μεγαλύτερη κόρη της Demi.

Φυσικά και δεν είναι αυτή, όμως, αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, δεν έχει και απόλυτο άδικο να μπερδευτεί. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Moore μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία της με τη Rumer...

Επί τούτου αυτή η πόζα, βέβαια, ωστόσο η ερώτηση προκύπτει ξανά η ίδια: Who is Who?

Ζ. Κ.