Αρναούτογλου - Λιάγκας: Απειλές και σχόλια φωτιά στον αέρα! «Δεν χόρτασες; Την επόμενη φορά θα βγάλω...»

20.09.2019
Αρναούτογλου - Λιάγκας: Απειλές και σχόλια φωτιά στον αέρα! «Δεν χόρτασες; Την επόμενη φορά θα βγάλω...»
Εδώ και χρόνια η κόντρα Αρναούτογλου Λιάγκα ήταν γνωστή.

Οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους όταν βρισκόταν και οι δύο στον ΑΝΤ1. Τώρα που ο Γιώργος Λιάγκας πήγε στον ΣΚΑΙ ο Γρηγόρης άστραψε και βρόντηξε On air μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Αφορμή για το ραδιοφωνικό του ξέσπασμα ήταν ο Γιώργος Λιανός του οποίου το όνομα έπεσε στο τραπέζι του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Voice. Κάτι που σχολιάστηκε από την νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε ακόμη: Η Ελένη επιστρέφει με αλλαγή στη διάρκεια της εκπομπής της!

Ένα σχόλιο του Λιάγκα ενόχλησε αρκετά τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον Λιάγκα. «Μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιανός ότι πειράχτηκε και λοιπά. Του απαντάω με γλυκύτητα ότι είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχω συνεργαστεί και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή. Τι να πω εγώ. Δεν έχει ακούσει άνθρωπος όσα έχω ακούσει εγώ. Όταν εκτιθέμεθα ρε Γιώργο μας κρίνουν όλοι. Τώρα αν σε πείραξε, μπορεί να ήταν λίγο τσιμπημένο αλλά είπαμε και καλά. Ο καθένας λέει την γνώμη του και όχι με εμπάθεια και κακία. Αν τον πείραξε κάτι του ζητάμε και συγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε σήμερα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή λέγοντας: «Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice».

Στο πλευρό του στάθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λέγοντας πολλά:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα, να δημιουργείς πάθη, ίντριγκα, εκνευρισμό. Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες;

Δύο χρονια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα, άσε και κανέναν άλλο να φάει ψωμάκι.

Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι και να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είσαστε έτοιμοι να τα ακούσετε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο.