Αναγνωρίζεις ποιος τηλεοπτικός ηθοποιός που αγαπήσαμε πρόσφατα είναι ο Ταρζάν της φωτογραφίας; [video]

22.10.2019
Αναγνωρίζεις ποιος τηλεοπτικός ηθοποιός που αγαπήσαμε πρόσφατα είναι ο Ταρζάν της φωτογραφίας; [video]
Πρόκειται για έναν γοητευτικότατο κύριο που είχε, μεταξύ αλλων, και κάποια σχέση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Αριστοτέλη Ωνάση!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ή αλλιώς, τον «Λάμπρο» της «Λενιώς» στις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1.

Όσο περισσότερο γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας, όπως έχουν προκύψει να είναι όλοι οι ηθοποιοί της εν λόγω τηλεοπτικής επιτυχίας, επί της οθόνης, τόσο περισσότερα θέλουμε να μάθουμε και για τις ζωές τους εκτός αυτής.

Και να που προκύπτουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες.

Μάθαμε λοιπόν μερικά στοιχεία για τη ζωή του «Δούκα», του «Μιλτιάδη», της «Δρόσως», της «Λενιώς» και της «Ασημίνας», αλλά και του «Λάμπρου», ο οποίος εκτός από την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Ωνάση, φαίνεται ότι έχει κάποια σχέση και με τον... Ταρζάν!

Γιατί ναι, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος -όπως και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί, φυσικά- είχε ζωή και καριέρα και πριν της «Αγριες Μέλισσες». Και κάποια στγμή, φόρεσε τη στολή του βασιλιά της ζούγκλας και μια περούκα για να διαφημίσει παστίλιες για το λαιμό.

Η διαφήμιση αυτή μετρά ήδη έναν χρόνο περίπου όμως να που τώρα -ευλόγως- κυκλοφορεί ξανά. Την είδαμε σε κάποιο διαφημιστικό διάλειμμα του χθεσινού επεισοδίου και ο συνειρμός έγινε αμέσως!

Ιδού λοιπόν ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε έναν ρόλο διαφορετικό! Εντάξει, εμείς τον προτιμάμε ως «Λάμπρο», αλλά η δουλειά είναι δουλειά!!

Ζ. Κ.