Ο Dennis Quaid παντρεύεται την... κόρη του - Η αντίδραση της αρραβωνιαστικιάς του

22.10.2019
Ο Dennis Quaid παντρεύεται την... κόρη του - Η αντίδραση της αρραβωνιαστικιάς του
Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά στα 65 του χρόνια ο πρώην σύζυγος της Meg Ryan. Θα είναι ο τέταρτος γάμος του!

Ο Dennis Quaid πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Laura Savoie [φωτό κάτω] η οποία είναι 26 ετών, φοιτήτρια στο διδακτορικό της. Ο έρως χρόνια, προφανώς, δεν κοιτά, ωστόσο καταθέτουμε ότι ο γιος του γνωστού ηθοποιού -από τον γάμο του με τη Meg Ryan- Jack, είναι 27 (!). Η Laura θα μπορούσε, κάλλστα, λοιπόν, να είναι κόρη του, όμως να που θα γίνει η τέταρτη σύζυγός του.

Η είδηση έγινε ευρέως γνωστή σήμερα και από τις διάφορες αντιδράσεις, εμείς ξεχωρίζουμε αυτή της Elaine Hendrix, της ηθοποιού που ως "Meredith Blake" υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον χαρακτήρα που ερμήνευε ο Quaid στην αγαπημένη ταινία του 1998 "Δίδυμοι Μπελάδες" (a.k.a. "Parent Trap"). [φωτό κάτω]

Η "Meredith" λοιπόν, για όσους δεν θυμούνται, πέρασε μια "κόλαση" από τις δίδυμες κόρες του αγαπημένου της, "Nick Parker", τις οποίες, για την ιστορία ενσάρκωσε αμφότερες με αριστοτεχνικό τρόπο η 12χρονη, τότε, Lindsay Lohan.

Τα "δικά" της, λοιπόν, θυμήθηκε η Elaine και θέλησε να προειδοποιήσει την "νέα"! Και το έκανε με ένα tweet που έχει γίνει viral. "Τον νου σου στα δίδυμα", τιτιβίζει η Hendrix και της... βγάζουμε το καπέλο!

Κατά τα άλλα, η ώρα η καλή στο ζεύγος.

Ζ. Κ.