«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου απαντά για την εγκυμοσύνη της «Λενιώς» [video]

27.11.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου απαντά για την εγκυμοσύνη της «Λενιώς» [video]
Όσο ανεβαίνει η τηλεθέαση, τόσο πληθαίνουν και τα spoilers. Πόσο αληθεύουν όμως.

Ο έρωτας της Ελένης Σταμίρη και του Λάμπρου Σεβαστού ολοκληρώθηκε και αυτός της ίδιας με τον Θωμά Κυπραίο έμεινε σε αυτό το πρώτο φιλί [επάνω].

Οι Αγριες Μέλισσες συνεχίζουν την "επέλασή" τους στους δείκτες θεαματικότητας στην ελληνική τηλεόραση με τα πιθανά "σενάρια" να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το πιο πρόσφατο που ήθελε τη Δρόσω ερωτευμένη με τον Νικηφόρο επαληθεύητηκε μόλις, με τον έρωτα αυτό να παραμένει μονόπλευρος και να εξελίσσεται μόνο στα όνειρα της "μικρής" -προς το παρόν, τουλάχιστον [φωτό κάτω]

Μία ατάκα της κυρά-Ρίζως, κατά κόσμον Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για μία εγκυμοσύνη στο σπιτικό των αδελφών Σταμίρη ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές. Ποια από τις τρεις μένει έγκυος; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η μόνη πιθανή είναιη Ελένη, όμως η ίδια τι λέει γι' αυτό;

Η Μαρία Κίτσου -που ερμηνεύει την Ελένη Σταμίρη στο σίραλ- βραβεύτηκε χθες με το δεύτερο βραβείο κοινού στα ετήσια θεατρικά βραβεία του περιοδικού Αθηνόραμα και με την αφορμή απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου -έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Στάνκογλου.

Ιδού τα όσα είπε: