Sarah Jessica Parker: Δες την στα 17 της χρόνια στον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεόραση

28.11.2019
Sarah Jessica Parker: Δες την στα 17 της χρόνια στον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεόραση
Γυρίζουμε τον χρόνο 37 χρόνια πίσω.

Η Sarah Jessica Parker έγινε διάσημη (και ως fashion icon, παρεμπιπτότως) σε όλο τον κόσμο μέσα από το Sex and the City. Ποια δεν θυμάται την Carrie Bradshaw να διασχίζει στο Μανχάταν με ταξί, να βλέπει τις διαφημίσεις με το πρόσωπο της στα λεωφορεία και να τρέχει να προλάβει το ραντεβού της, ισορροπώντας με δυσκολία στα γοβάκια Manolo Blahnik.

Υπήρχε όμως και ένα σημείο της καριέρας της, που τα υπέροχα παπούτσια που όλες μας ζηλεύαμε, δεν αποτελούσαν μέρος της γκαρνταρόμπας της. Ήταν το 1982, τότε που η Sarah Jessica Parker ήταν μόλις 17 ετών, αλλά είχε πάρει τον πρωταγωνιστό ρόλο ως Patty Greene στο sitcom του CBS, Square Pegs.

Η Patty και η φίλη της, Lauren Hutchinson, την οποία υποδύθηκε η Amy Linker, ήταν δύο έφηβες φίλες, οι οποίες προσπαθούσαν απελπισμένα να ταιριάξουν με τα υπόλοιπα παιδιά του γυμνασίου.

Η σειρά, ωστόσο, κράτησε μόνο μία σεζόν. Και ο λόγος ήταν ότι πίσω από τις κάμερες, υπήρξαν προβλήματα.

Ένα μέλος της μουσικής μπάντας Devo που είχε κάνει μια εμφάνιση στη σειρά, θυμήθηκε μετά από 25 χρόνια: «Τα κορίτσια ήταν εκτός ελέγχου. Μπορεί να ήταν 15 ή 16 ετών, αλλά στα κεφάλια τους ήταν ήδη 40». Μετά τις αναφορές για κάποια περίεργα πάρτι και κατάχρησεις ουσιών από ανήλικους, ο πρόεδρος του καναλιού έκοψε τη σειρά.

Πάντως για να πούμε την αλήθεια, κανείς δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι η Sarah Jessica Parker είχε εμπλακεί σε τέτοιες ιστορίες. Και η Carrie Bradshaw; Αυτή είναι μάλλον μια διαφορετική ιστορία που προέκυψε πολύ αργότερα και σίγουρα η Sarah θα θέλει να θυμάται περισσότερο.