Η Jennifer Aniston στην κουζίνα - Για ποιον άντρα μαγείρεψε αυτό το φαγητό;

28.11.2019
Η Jennifer Aniston στην κουζίνα - Για ποιον άντρα μαγείρεψε αυτό το φαγητό;
Η αποκάλυψη έγινε μέσω Instagram με πολύ γέλιο -και νοστιμιά, υποθέτουμε!

Η Ημέρα των Ευχαριστιών σήμερα στην Αμερική και όλοι ετοιμάζονται να μαζευτούν σε σπίτια με τους δικούς τους ανθρώπους να φάνε την παραδοσιακή γαλοπούλα και τα υπόλοιπα που είθισται, μέρα πού'ναι.

Στο σπιτικό της Jennifer Aniston, όμως, η γιορτή έγινε χθες. Και κάπως διαφορετικά. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε εκπομπή του φίλου της Jimmy Kimmel όπου ήταν καλεσμένη τέτοιον καιρό πριν από έναν χρόνο, η Jen έχει ξεκινήσει μια δική της παράδοση, όπου καλεί τους φίλους της την παραμονή του Thanksgiving για μια βραδιά που την ονομάζει Friendsgiving. Πόσο ταιριαστό, αν σκεφτεί κανείς τη σειρά που την έκανε διάσημη στα πέρατα του κόσμου...

Σε εκείνη την εκπομπή, όμως συνέβη και κάτι άλλο, που φέτος η 50χρονη σταρ εξηγεί μέσω stories της, με αποσπάσματα από αυτή.

Ο Kimmel λοιπόν, με τον γνωστό του χιούμορ, αλλά και την οικειότητα της προσωπικής τους σχέσης, δεν δίστασε να της πει ότι αυτό που κάνει είναι κάπως παράξενο καθώς καλώντας τους την προηγούμενη μέρα της μεγάλης γιορτής με ένα μενού ίδιο με αυτό που πατροπαράδοτα κάνει κάποιος εκείνην την ημέρα, κάνει το actual Thanksgiving menu να μοιάζει με... αποφάγια! Την προκάλεσε μάλιστα, για την επόμενη χρονιά, δηλαδή για φέτος, να φτιάξει κάτι διαφορετικό, γιατί όχι... μεξικάνικο, της είπε. Όπερ και εγένετο.

Enchiladas του έφτιαξε του Jimmy η Jen και μάλιστα τους "χρέωσε" στον ίδιο με... ταμπελάκι, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο που θα βρεις στην ανάρτησή της. Ιδού, και έτσι για την ιστορία ΚΑΙ αυτή ανάρτηση της 50χρονης σταρ έχει γίνει viral... Έτσι, για την περίτπωση που κάποιος αναρωτιόταν. Αυτά και χρόνια πολλά