Η Anna Wintour ήρθε στην Αθήνα και έδωσε μία μόνο συνέντευξη - Ιδού οι λεπτομέρειες

28.11.2019
Η Anna Wintour ήρθε στην Αθήνα και έδωσε μία μόνο συνέντευξη - Ιδού οι λεπτομέρειες
Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες στο Μέγαρο Μουσικής όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο “Change Makers” της Vogue Greece και της Καθημερινής, με κεντρική προσκεκλημένη την Editor-In-Chief της αμερικανικής Vogue.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο της ισχυρή κυρία της παγκόσμιας μόδας πραγματοποιήθηκε χθες (27/11/2019) με μεγάλη επιτυχία.

Η Anna Wintour ανέβηκε στη σκηνή του κατάμεστου Μεγάρου Μουσικής και αφού εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον πολιτισμό μας, εξέφρασε τις απόψεις της για τη στροφή της μόδας στη βιωσιμότητα επισημάνοντας ταυτόχρονα ότι ο χώρος της μόδας «αγκαλιάζει» τη διαφορετικότητα. Επιπλέον, η ιέρεια της μόδας αναφέρθηκε στα κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε μάγεψε το κοινό της που απόλαυσε και την αρχική της τοποθέτηση αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις του κοινού σε μια διαδικασία που συντόνισε η editor-in-chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου [Φωτό κάτω]

Στο... περιθώριο της εκδήλωσης, η Wintour παραχώρησε μία και μοναδική συνέντευξη και αυτή στη Σία Κοσιώνη, η οποία είχε κάπως προϊδεάσει για τη συνάντηση αυτή, η οποία, σύμφωνα με τη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε ήταν απρόσμενη!

Getting ready for an unexpected interview... #makeup #makeupartist #meandher #voguegreece #changemakers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις 27 Νοέ, 2019 στις 5:34 πμ PST

Η συνέντευξη αυτή, θα μεταδοθεί σήμερα, Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, το βράδυ, στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στον Παύλο Τσίμα. Μέχρι να ακούσουμε όλα όσα είπε η Anna στη Σία, ιδού οι δύο κυρίες την ώρα της κουβέντας και της... πόζας!