Η Lady Gaga θέλει να γίνει μητέρα και δεν το κρύβει...

06.12.2019
Η Lady Gaga θέλει να γίνει μητέρα και δεν το κρύβει...
Αναμφίβολα ήταν η χρονιά της! Η πρωταγωνίστρια του Star is Born είδε το soundtrack της βραβευμένης ταινίας να γίνεται πλατινένιο, απέκτησε μόνιμο χώρο συναυλιών στο Λας Βέγκας με το όνομα Enigma και λάνσαρε τη δική της σειρά μακιγιάζ και ομορφιάς με τίτλο Haus Laboratories.

Μάλιστα πρόσφατα, η 33χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, κάθισε μαζί με την Youtuber και makeup artist Nikki στην εκπομπή της Nikki Tutorials για να μιλήσουν για τη καθημερινή της φροντίδα ομορφιάς αλλά και την προσωπική της ζωή. Και καθώς το τέλος του 2019 σηματοδοτεί και το τέλος της δεκαετίας, η Nikki ζήτησε από την Gaga να της πει πώς βλέπει τον εαυτό της τα επόμενα 10 χρόνια. Λοιπόν, η Mother Monster έχει πολλά σχέδια, και μέσα σε αυτά είναι και να γίνει μητέρα.

«Περισσότερη μουσική, χωρίς να υπάρξει διακοπή για ξεκούραση... κάθε είδους διαφορετική μουσική» εξηγεί η Gaga στο 27λεπτο βίντεο. «Θέλω να κάνω περισσότερες ταινίες, θέλω να έχω μωρά και θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω την Haus Laboratories και να την κάνω την εταιρεία καλλυντικών των ονείρων μου».

Αλλά η Gaga είπε επίσης ότι αγαπάει τη ζωή της όπως είναι τώρα. «Ζω τις εμπνεύσεις μου αυτή τη στιγμή, σε αυτή τη φάση. Όταν έχω έμπνευση, κάνω πράγματα αμέσως. Θα υπάρξουν χιλιάδες τρελά πράγματα που θα κάνω την επόμενη δεκαετία», πρόσθεσε. «Απλά δεν ξέρω ακριβώς τι θα είναι, γι 'αυτό θα είναι περισσότερο τρελά».

Πάντως, ενώ τα μωρά είναι στο μυαλό της Gaga, δεν φαίνεται αυτό το όνειρο να πραγματοποιείται σύντομα. Στην πραγματικότητα, η Gaga διέψευσε νωρίτερα φέτος τις φήμες για εγκυμοσύνη, λέγοντας ότι ήταν έγκυος με το LG6, το έκτο της άλμπουμ, το οποίο οι φαν της περιμένουν πώς και πώς.

H αλήθεια είναι ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gaga είπε ότι θέλει ένα τσούρμο παιδιά. Στο παρελθόν είχε πει: «Ελπίζω πραγματικά μια μέρα όταν θα έχω ίσως ένα μικρό κοριτσάκι ή ένα μικρό αγοράκι και θα βλέπουν τη μαμά να βάζει το μακιγιάζ της, ότι θα έχουν την ίδια εμπειρία όπως εγώ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο απ’ όλα, όταν μπορείς να συνδεθείς με τους γονείς σου».