Η Τζένη Θεωνά δεν είναι πια ξανθιά -Αλήθεια, ξέρεις πώς θα ονομάσει τον γιο της;

06.12.2019
Η Τζένη Θεωνά δεν είναι πια ξανθιά -Αλήθεια, ξέρεις πώς θα ονομάσει τον γιο της;
Εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η αλλαγή έγινε ευρύτερα γνωστή.

Η Τζένη Θεωνά, δεν είναι πια ξανθιά λοιπόν. Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιού της, η γλυκύτατη ηθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο... ginger δρόμο.

Ήταν τέλη Οκτώβρη όταν η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την αλλαγή μέσω ανάρτησης, ως εξής:

Και από εκείνη τη στιγμή έχουν υπάρξει κι άλλα "χτυπήματα" στον λογαριασμό της, όμως ο πολύς κόσμος έμαθε για την αλλαγή στο look της χθες το βράδυ, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πανευτυχής, γλυκύτατη και χαμογελαστή, όπως πάντα, η Τζένη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γρηγόρη, όμως εμείς θα σταθούμε κυρίως στα όσα είπε για τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη -με τον οποίο, όπως μάθαμε έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης όμως για γάμο... ούτε λόγος -ακόμη!

Μιλώντας για τον γιο της, λοιπόν, η Τζένη αποκάλυψε το ιδιαίτερα ευφάνταστο όνομα που του έδωσαν καθώς και το πώς κατέληξαν σε αυτό. Και αυτή τη λεπτομέρεια βέβαια, σημειώνουμε, ότι έχει ήδη αποκαλύψει μέσω Instagram εδώ και καιρό, όμως τώρα το έμαθαν οι περισσότεροι.

Αρίωνα, λοιπόν τον φωνάζουν τον μικρούλη τους η Τζένη και ο Δήμος, καθώς σε αυτό το όνομα ενσωμάτωσαν τα ονόματα των δύο παππούδων του. Άρη λένε τον πατέρα της Τζένης -με τον οποίο, παρεμπιπτόντως είναι "φτυστοί"- και Ιωάννη τον πατέρα του Δήμου, Αρίωνα τον εγγονό τους. Να ζήσει με υγεία και χαρές ο μικρούλης.