Ο Doda της Αθηνάς Ωνάση θα γίνει ξανά πατέρας - Πώς το ανακοίνωσε ο ίδιος

31.01.2020
Ο Doda της Αθηνάς Ωνάση θα γίνει ξανά πατέρας - Πώς το ανακοίνωσε ο ίδιος
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο πρώην σύζυγος της ελληνίδας κληρονόμου και η νυν σύζυγός τους καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Doda έχει ήδη μία κόρη, την 20χρονη, σήμερα, Vivian, την οποία, για την ιστορία, μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση σαν να ήταν δικό της παιδί, τα χρόνια που έζησαν μαζί με τον πατέρα της.

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση, ο Alvaro de Miranda Neto -ή σκέτο Doda, αν προτιμάτε- παντρεύτηκε ξανά τον Σεπτέμβρη του 2018. Νέα κυρία de Miranda η βραζιλιάνα παρουσιάστρια Denize Severo.

Όπως ανακοίνωσαν και οι δύο μέσω αναρτήσεων στο instagram, πρόκειται να γίνουν γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Η Denize διανύει την 12 εβδομάδα της εγκυμοσύνης της εξ ου και ένιωσε, προφανώς, ασφαλής να μοιραστεί το μυστικό της με όλο τον κόσμο.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζεύγος μέσω social media είναι γλυκύτατες -κυρίως λόγω περιεχομένου, γιατί κατά τα άλλα τις βρίσκουμε απελπιστικά στημένες, όπως είναι γενικά όλες τους οι αναρτήσεις!

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε "με το καλό" και "υπογραμμίζουμε" δυο πράγματα. Αφενός το ότι η κοιλίτσα της μέλλουσας μητέρας που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης δεν έχει "πεταχτεί" καθόλου ακόμη, αφετέρου το ότι τόσο ο Alvaro όσο και η Denize αναφέρονται ιδιαίτερα στη μεγάλη αδελφή Vivi.

Ιδού οι αναρήσεις τους.