Η Φωτεινή Ψυχίδου απαντά σε όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τον χωρισμό τους [video]

31.01.2020
Η Φωτεινή Ψυχίδου απαντά σε όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τον χωρισμό τους [video]
Όπως φαίνεται, οι δυο πρώην σύντροφοι έχουν μια διαφορετική... προσέγγιση στην όλη κατάσταση που βιώνουν.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου χώρισαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης και ένα παιδί. Ο γνωστός τραγουδιστής επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day" πριν από δυο μέρες.

Από αυτή τη συνέντευξη κρατάμε τρία πράγματα: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς υποστήριξε ότι "δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν κάποια παιδιά πίσω που μόνοι μας πρέπει να τα προσέχουμε" ενώ σε ερώτηση της Τίνας Μεσαροπούλου σχετικά με το ότι δεν ξεχωρίζει τον δικό του γιο από τον γιο της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Μπάμπη Στόκα, εκείνος ήταν κάθετος: "Δεν τα ξεχωρίζω καθόλου. Είναι ΤΑ παιδιά. Επίσης, το πρώτο το παιδί είναι ακόμη πιοι τυχερό γιατί έχει κι έναν υπέροχο μπαμπά".

Τέλος, στο τέλος της συνέντευξης, η δημοσιογράφος ρωτά τον τραγουδιστή αν βιώνει την όλη κατάσταση ως προσωπική αποτυχία και εκείνος απάντησε αμέσως: "Όχι, καθόλου".

Η Φωτεινή Ψυχίδου, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου και από όσα ακούσαμε, είναι προφανές, ότι εκείνη δεν έχει βιώσει έτσι την όλη κατάσταση. Το αντίθετο μάλιστα...

Ξεχωρίζουμε λοιπόν τρία σημεία. Πρώτον: "Εχω ζήσει χωρισμούς. Αυτός δεν είναι εύκολος". Δεύτερον: "Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς ο Δημήτρης και αυτό είναι που μετράει. Είναι ένας υπέροχος πατέρας στον Θανάση, απλά επειδή υπάρχει και ένα άλλο παιδάκι στην προ εφηβεία και όταν υπάρχουνε κάποιες δύσκολες καταστάσεις αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει διαφορετικά ορισμένα πράγματα, θεωρώ ότι σαν μητέρα πρέπει να προφυλάξω και το άλλο μου το παιδάκι". Και τρίτον: "Αποτύχαμε. Ήταν μια προσωπική ήττα".

Βέβαια, συμβαίνουν αυτά στους χωρισμούς.

Ιδού και η συνέντευξη στο σύνολό της.