Καρέζη - Βουγιουκλάκη: To ξεκαθάρισμα για την πραγματική τους σχέση! [Βίντεο]

07.02.2020
Καρέζη - Βουγιουκλάκη: To ξεκαθάρισμα για την πραγματική τους σχέση! [Βίντεο]
Εδώ και χρόνια γίνεται λόγος για την κόντρα των δύο μεγαλύτερων σταρ του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου.

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη μητέρα του Τζένη Καρέζη. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά Κόκκινο ποτάμι του Open βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” και ξεκαθάρισε.

Δείτε ακόμη: Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε τα παιδιά του να εισβάλουν στο πλατό του Master chef! [Photo]

«Δεν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ Αλίκης και Τζένης, υπήρχε ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα και ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες, λέγανε τα προσωπικά τους… Ήταν μια χαρά, είχανε πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα, δεν υπήρξε ποτέ κόντρα. Αυτό ήταν ένα κολπάκι των media τότε», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Στο σπίτι μας ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας, έχω γνωρίσει τους πάντες. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών, περνάγαμε πολύ καλά. Μου έκανε εκεί για τα αεροπλάνα και πώς κυνηγιούνται στον αέρα κι εγώ καθόμουν και τον κοιτούσα. Ήταν φοβερός ο Νιόνιος, αγάπη μεγάλη, πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πολύ καλό τέλος. Υπάρχει και η μοναξιά… Πολλές φορές για να κάνεις αυτή τη δουλειά χρειάζεται να βάλεις στην άκρη λίγο τη ζωή και αυτό μετά το πληρώνεις.

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος νομίζω πως ήταν ο καλύτερος ηθοποιός που είχαμε, ήταν στα πρότυπα των Αμερικάνων κωμικών τότε και καλύτερος από αυτούς. Τον Ανδρέα Μπάρκουλη τον γνώρισα πολύ πιο μετά και δεν ήταν και στα καλύτερά του τότε. Αλλά έχει αφήσει κι αυτός το σημάδι του στο σινεμά, το “κορίτσια, ο Μπάρκουλης” δεν το έχουν πει για άλλον. Και τον Νίκο Κούρκουλο ήξερα, ωραίος άνθρωπος.

Δείτε το βίντεο: