Λύθηκε το μυστήριο με την ανάρτηση του Matthew Perry - Πάει να σπάσει το ρεκόρ της Jennifer Aniston;

07.02.2020
Λύθηκε το μυστήριο με την ανάρτηση του Matthew Perry - Πάει να σπάσει το ρεκόρ της Jennifer Aniston;
Σε αναμμμένα κάρβουνα κάθονται οι απανταχού φανς των Frirends οι οποίοι "διάβασαν" πίσω από τις λέξεις σε πρόσφατο tweet του "Chandler" την πιθανότητα για το πολυπόθητο reunion! Όμως, μάλλον, δεν είναι έτσι τα πράγματα! Και λέμε "μάλλον" γιατί ο Matthew Perry το "παίζει καλά το παιχνίδι του".

"Μεγάλα νέα έρχονται...", τιτίβισε ο Matthew Perry προχθές και το ίντερνετ πήρε φωτιά! Λες να ήρθε η ώρα του reunion που περιμένουμε από το 2004; Έτσι φάνηκε στον περισσότερο κόσμο.

Από εκείνη τη στιγμή, ο τηλεοπτικός "Chandler" δεν έχει δώσει άλλα σημεία διαδικτυακής ζωής. Τουλάχιστον όχι εμφανώς γιατί η φίλη του Lisa Kudrow τον "μαρτύρησε" με μία δική της ανάρτηση στο Instagram.

"Επιτέλους. Δεν πιστεύω στα μάτια μου", έγραψε η "Phoebe" στη λεζάντα που συνόδευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, συμπληρώνοντας και αυτό που, προφανώς, είναι το όνομα που χρησιμοποίησε o Perry για τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ναι. Αυτά είναι τα "μεγάλα νέα" που έρχονται. Όμως... Κάτι δεν πάει καλά...

Η Lisa Kudrow λοιπόν καλοσώρισε επίσημα τον Matty (έτσι τον φωνάζουν οι φίλοι του, όπως είδαμε) στον κόσμο του Instagram. Το ίδιο έκαναν και τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Ιδού:

Ο Matty όμως, όπως είπαμε και στην αρχή, μάλλον θέλει να κάνει παιχνιδάκια! Γιατί, προφανώς άνοιξε λογαριασμό, όμως ακόμη ανάρτηση δεν έχει κάνει.

Εντάξει. Το ρεκόρ Guinnes που έσπασε η Jennifer Aniston που απέκτησε 1 εκατομμύριο Followers μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά δεν το φτάνει, αλλά το 1,7 εκατομμύρια followers χωρίς ούτε μία ανάρτηση δεν το λες κι άσχημο!

"Τι είναι αυτό; Το instagram account μου;", αναρωτιέται στα σχόλια δίπλα στη φωτογραφία του ο Matthew Perry και εμείς αναμένουμε το πώτο του ποστάρισμα. Καλορίζικος, λοιπόν!

Ζωή Κίττα