Δήμητρα Κατσαφάδου: Το bullying για το πραγματικό της επίθετο και την "ψυχολογία της ύλης"

12.02.2021
Δήμητρα Κατσαφάδου: Το bullying για το πραγματικό της επίθετο και την "ψυχολογία της ύλης"
Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν η ιδρύτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πάντα.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, χημικός στο επάγγελμα, έχει δημιουργήσει, κυριολεκτικά από το μηδέν, μια πολύ επιτχημένη εταιρεία καλλυντικών, τα οποία φτιάχνει μόνη της από υλικά που βρίσκει κανείς στην κουζίνα του.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει μια ιδιαίτερη σχέση καθώς ήταν ο πρώτος που την "ανακάλυψε" πριν από τέσσερα χρόνια, την είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του τότε και η ίδια τον αποκάλεσε το τυχερό της αστέρι.

Παθιασμένη με την επιστήμη της, η Δήμητρα Κατσαφάδου, ("φυτό", είπε η ίδια ότι ήταν στο σχολείο, όπου ήταν μαθήτρια του 19,5 με πτυχίο και μεταπτυχιακό) αποφάσισε να την αναγάγει σε κάτι που αγαπούσε πολύ, τα καλλυντικά και τη φροντίδα του προσώπου. Και αυτό έκανε. Με αγάπη και προσωπική ευθύνη.

"Τα κάνεις όλα μόνη σου;", τη ρώτησε κάποια στιγμή ο Γρηγόρης. "Τελείως", απάντησε εκείνη και εξήγησε ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε δεν έχει αλλάξει τίποτα, απλά μεγάλωσε ο χώρος στον οποίο έχουν με τα αδέλφια της το εργαστήριό τους.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφερθηκε φυσικά και στην φράση για την οποία, όπως ξέρει πολύ καλά η ίδια, την τρολάρουν παντού στο διαδύκτιο, και εξήγησε ακριβώς τι εννοεί:

Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση!

Μεταξύ των όσων ειπε η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε και τον "πόνο" της για το bullying που δέχτηκε ως παιδί, λόγω του επιθέτου του πατέρα της που ήταν Μαλακοδήμου.

Ιδού και το βίντεο της πολύ ενδιαφέρουσας τηλεοπτικής συνάντησης, από την οποία κρατάμε το ότι αν κάποιος θέλει κάτι πολύ μπορεί να το καταφέρει. Στόχος και προσπάθεια φέρνουν την επιτυχία.

Και από τα όσα είπε η Δήμητρα ξεχωρίζουμε την εξής μοναδική ατάκα: "Ξέρω φαντάζω τρελή, αλλά δεν υπάρχει μεγάλο πνεύμα χωρίς μια δόση παραλογισμού".