Έλλη Τρίγγου: «Είναι υπέροχα όλα αυτά που συμβαίνουν»

12.02.2021
Έλλη Τρίγγου: «Είναι υπέροχα όλα αυτά που συμβαίνουν»
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ η γνωστή ηθοποιός και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου, που τόσο αγαπάει.

Η Έλλη Τρίγγου εμφανίστηκε στην εκπομπή "The 2Night Show", χθες, όπου, για την ιστορία είδαμε επίσης και τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον ρόλο της "Ασημίνας Σταμίρη" στην τηλεοπτική επιτυχία "Άγριες Μέλισσες" δέχτηκε μία τεράστια έκπληξη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίο γνωρίζοντας την αδυναμία που έχει στα φουντούνια, την υποδέχτηκε με ένα τεράστιο μπολ γεμάτο από αυτά.

Η κουβέντα ξεκίνησε αμέσως από τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος τον τελευταίο καιρό μετά τις απανωτές καταγγελίες για ανάρμοστες πράξεις κάθε είδους.

«Είναι υπέροχα όλα αυτά που συμβαίνουν», απάντησε αυθόρμητα η Έλλη εστιάζοντας στο ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να ανοίξουν στόματα και να αλλάξει κάτι ενώ τόνισε επίσης ότι η δική της γενιά δεν έχει ζήσει τόσο ακραίες καταστάσεις. "Από κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση", είπε χαρακτηριστικά ευχαριστώντας δημόσια τους ανθρώπους οι οποίοι τους προστάτευσαν με τον τρόπο τους.

"Κάποιοι ήξεραν αλλά δεν μιλησαν", είπε κάποια στιγμή ο Γρηγόρης αλλά εκείνη δεν θέλησε να μιλήσει σε αυτό το πλαίσιο. Άνοιξε, λοιπόν, το οπτικό της πεδίο και έδωσε μια πιο σφαιρική απάντηση σχετικά, εκφράζοντας ταυτόχρονα και μια πολύ ενδιαφέρουσα στάση ζωής:

Είμαστε όλοι τραύματα. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Τι θα κάνει ο καθένας με την πληγή του είναι στο χέρι του καθενός. Υπάρχουν πληγές που τις ξύνεις λίγο κάθε μέρα και βγάζει λίγο αιματάκι, υπάρχουν άλλες που τις ξύνεις πιο πολύ με βρώμικα νύχια, γίνεται πράσινο, σαπίζει, κόβεις και το χέρι σου γίνεται γάγγραινα. Υπάρχουν κι άλλες πληγές που τις φροντίζεις, τις καθαρίζεις καλά καλά, αυτές κλείνουν, επουλώνονται και μένει μετά ένα σημαδάκι να θυμάσαι το μάθημά σου. Το τι θα κάνει ο καθένας με τις πληγές του είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα

Η συζήτηση έφτασε, φυσικά, και στις "Άγριες Μέλισσες" και την "Ασημίνα", η εξέλιξη της οποίας ως ρόλος την απελευθέρωσε, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

Όσο για τον τηλεοπτικό γιο της, τον Σέργιο; "Είναι τέλειο να παίζεις με τον Σπύρο", είπε χαρακτηριστικά δίνοντας συγχαρητήρια και στους γονείς του. "Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που συμβαίνει και εκείνοι το διαχειρίζονται τέλεια", εξήγησε προσθέτοντας ότι ο μικρός συνάδελφός της τους οργανώνει, τους προτείνει διάφορα -όταν δεν είναι κάπου να χοροπηδάει.

Ιδού και η συνέντευξη όπως την είδαμε χθες: