Paulina Porizkova: Οι σέξι αναρτήσεις στα 55 και οι εξομολογήσεις για τον χρόνο που περνά, τον άντρα της και τη ζωή γενικότερα

21.02.2021
Paulina Porizkova: Οι σέξι αναρτήσεις στα 55 και οι εξομολογήσεις για τον χρόνο που περνά, τον άντρα της και τη ζωή γενικότερα
Η 55χρονη καλλονή από την Τσεχία , ανέβασε ένα «memories» post στο Instagram το οποίο δείχνει τι έκανε την ίδια μέρα την προηγούμενη χρονιά -και προκάλεσε... πανικό!

Στην φωτογραφία, η Paulina που είναι γυρισμένη πλάτη, φοράει ένα πανέμορφο χρυσό μπικίνι ενώ ατενίζει τη θέα από ένα μπαλκόνι. «19 Φεβρουαρίου 2020. Κοιτάζω τη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα, γεμάτη ελπίδα για το επόμενο έτος», έγραψε. «Νόμιζα ότι θεραπεύτηκα και ο δρόμος μπροστά ήταν ξεκάθαρος».

Αλλά, η Paulina ανέφερε ότι η χρονιά της ήταν πολύ μακριά από αυτό που περίμενε. «Τι λέμε -όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει; Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, είμαι σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά», είπε. «Δεν τολμώ ακόμα να κοιτάξω μπροστά με την ελπίδα που είχα πέρυσι. Το ξέρω καλύτερα τώρα. Αλλά ανυπομονώ για την ημέρα που ελπίζω να επιστρέψει. Για όλους μας. #sexyhasnoexpirationdate #betweenjloandbettywhite #februarysucks #hermosahills @luxuriousvillarental. "

Ενώ πολλοί είναι αυτοί που συμπαθούν την Paulina, άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. «Αυτό το σώμα πρέπει να είναι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated! έγραψε κάποιος. «Λοιπόν, ήταν να μην κάνω προπόνηση σήμερα το πρωί, αλλά αυτή η φωτογραφία με έκανε να γυρίσω και να πάρω το ποδήλατό μου. Μπορώ μόνο να ελπίζω» είπε κάποια άλλη.

Το μοντέλο είχε αποκαλύψει στο ELLE ότι δεν γυμναζόταν μέχρι να γίνει 40 ετών. Πριν από αυτή την ηλικία, είπε ότι είχε λεπτή σιλουέτα με τη βοήθεια των «τσιγάρων και της κακής διατροφής».

Ωστόσο, οι τελευταίοι 12 και πλέον μήνες της Paulina ήταν δύσκολοι. Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των γιων της, ο frontman των Cars, Ric Ocasek, «έφυγε» από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019. Παρά τον χωρισμό τους, η Paulina και ο Ric ζούσαν ακόμα στο ίδιο σπίτι τη στιγμή του θανάτου του.

Η Paulina εκμυστηρεύτηκε σε μια κουβέντα που είχε με την Paula Polito, αντιπρόεδρο της UBS Global Wealth Management, ότι αποκόπηκε από τoν Ric επειδή ένιωθε ότι την είχε «εγκαταλείψει». Ως αποτέλεσμα, όπως είπε, χρειάστηκε να παλέψει για να έχει χρήματα μετά το θάνατο του Ric.

«Έχω δύο υποθηκευμένα σπίτια και τη πανσιόν, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα πληρώσω με τίποτα», είπε. «Προφανώς λοιπόν τα πράγματα έπρεπε να πουληθούν, αλλά μέχρι να πουληθούν, δεν είχα τίποτα για να ζήσω. Κυριολεκτικά πέρασα ένα χρόνο ζητώντας από τους φίλους μου να μου αγοράσουν τα απαραίτητα. Δεν ήταν καλή στιγμή να είσαι μέσα».

Η Paulina την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε μνεία στο Ric, μέσω του Instagram, με μια γλυκιά δημοσίευση. «Ναι, ήμασταν χώρια, ναι, χωρίζαμε, αλλά ήξερα ότι η αγάπη δεν πεθαίνει με ένα διαζύγιο», σημείωσε κάτω από τη φωτογραφία των δύο τους. «Δεν ήμασταν μόνο σύζυγοι, ήμασταν οικογένεια. Σκέφτηκα ότι θα συνεχίσουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον για το υπόλοιπο της ζωής μας - χωρίς να ξέρω πόσο σύντομο θα ήταν αυτό το διάστημα».

Παρά τη δύσκολη χρονιά της, η Paulina κέρδισε σίγουρα πολλούς followers στο Instagram, όπου δημοσιεύει τακτικά για τη σεξουαλικότητα και την υγιή γήρανση. Δημοσίευσε επίσης πολλές γυμνές φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι «το σέξι δεν έχει ημερομηνία λήξης».