Ο Παύλος Γαλακτερός στο Survivor: Η τελευταία φωτογραφία πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο

22.02.2021
Ο Παύλος Γαλακτερός στο Survivor: Η τελευταία φωτογραφία πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο
Πέντε νέοι παίκτες μπήκαν χθες [21/2/2021] στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ προκειμένου να ενισχύσουν τις δυο ομάδες. Ο ένας από τους "φρέσκους κόκκινους" είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού.

Τρεις νέοι παίκτες για την μπλε και δυο για την κόκκινη ομάδα έχουμε από χθες το βράδυ και το παρασκήνιο είναι έντονο.

Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός φόρεσαν το κόκκινο περιβραχιόνιο ενώ η φωτογραφία με την οποία αποχαρέτησε τον δεύτερο η οικογένειά του έχει γίνει viral.

O Νάσος Γαλακτερός και η νυν σύζυγός του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μαζί με την κόρη τους, Σόφη, αποχαιρέτησαν τον Παύλο και ιδού ο τρόπος με τον οποίο του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

"Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που βγάλαμε όλοι μαζί πριν μπει ο Παύλος στο αεροπλάνο για να πάει στον Άγιο Δομήνικο. Από αύριο, Κυριακή με Τετάρτη θα ξενυχτάμε στο Survivor! Σ αγαπάμε Παυλουκι και είμαστε περήφανοι να καθόμαστε στον πάγκο σου! @nasosgalakteros @los_galakteros #family #survivorgreece #missyou #love", γράφει στη λεζάντα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ιδού:

Στην μπλε ομάδα, τα πράγματα με τους νέους παίκτες ήταν κάπως πιο... μπερδεμένα καθώς οι δύο εκ των τριών έχουν προϊστορία με τη Μαριαλένα! Συγκεκριμένα συμβαίνει το εξής:

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν σύντροφος της Μαριαλένας μέχρι λίγους μήνες πριν μπει στο παιχνίδι και η Χριστίνα Κεφαλά το... φλερτ εκείνου μετά τον χωρισμό τους.

Η Μαριαλένα μάλιστα ανέφερε ότι με τον Σάκη δεν είχαν χωρίσει με τον πιο ήρεμο: «Τι να πω, μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν. Δυο μήνες που είμαστε εδώ δεν περίμενα να τον δω. Τι μου επιφύλασσε η μοίρα; Ήρθανε οι νέοι παίκτες από παραλία και βλέπω τον Σάκη. Ξερνάω. Δεν μπορώ. Χωρίσαμε πριν από δύο μήνες και αυτή είναι η κοπέλα του. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκείμενη φάση. Είμαι δυνατή και δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία»

Στο χθεσινό τρέιλερ η αντίδραση της παίκτριας τα "είπε" όλα.

Κατά τα άλλα, στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε ένταση μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Ανθής Σαλαγκούδη καθώς ο τραγουδιστής υποστήριξε (μεταξύ άλλων) ότι ο πατέρας της δημοσιογράφου τη βοηθά να παραμείνει στο παιχνίδι, ενω και στους Μπλε είχαμε ένταση για τις προμήθειες (ακόμη μια φορά)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η νίκη στο beach soccer ήρθε για τους Μπλε οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού.

Σήμερα, αλήθεια, τι θα γίνει στον πρώτο αγώνα ασυλίας;