Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης χιονάνθρωπος είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα

22.02.2021
Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης χιονάνθρωπος είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα
Μπορεί η Μήδεια να έφυγε, αλλά άφησε πίσω της... "διαμάντια".

Ο Γιώργος Σουξές, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο τον ρόλο του Ενωμοτάρχη Βασίλη Προύσαλη στην τηλεοπτική επιτυχία "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, είναι αρκετά δραστήριος στα social media.

Πρόσφατα είδαμε σε ανάρτησή του τον πολυπόθητο γάμο του με τη Ρίζω, ενώ δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες του με όμορφες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η τελευταία του ανάρτηση, όμως, ήταν πολύ διαφορετική.

Με πολύ χιούμορ ο Γιώργος Σουξές μοιράστηκε μια απίθανη δημιουργία με χιόνι: τον ίδιο. Δεν είναι σαφές αν τον χιονάνθρωπο με τη μορφή του Προύσαλη τον έφτιαξε ο ίδιος ή όχι, όμως, πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ επιτυχημένος!

Ιδού:

Κατά τα άλλα, οι εξελίξεις στο δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1 συνεχίζονται καταιγιστικές.

Με την αφορμή, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο [22/2/2021]

Η Ελένη και σύσσωμος ο Συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Έχουμε και τρέιλερ