Celebrity Blind Dates: 5 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά και "έδεσαν" αμέσως!

04.03.2021
Celebrity Blind Dates: 5 διάσημα ζευγάρια που γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά και "έδεσαν" αμέσως!
Διάσημα προξενιά που πέτυχαν!

Οι σχέσεις στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη είναι συνήθως τόσο ρομαντικές και όμορφες, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν οι celebrities έχουν βιώσει τόσο ευχάριστες ιστορίες αγάπης στην πραγματική τους ζωή όπως και στις ταινίες. Όμως, η εμπειρία δείχνει ότι ορισμένα αληθινά ρομαντικά γεγονότα μεταξύ celebrities είναι τόσο απίστευτα, σαν να γράφτηκαν κυριολεκτικά από έναν σεναριογράφο.

Ας δούμε λοιπόν μαζί ζευγάρια της showbiz που βρήκαν την αγάπη τους σε ραντεβού στα τυφλά και απ΄ ότι φαίνεται ήταν το ίδιο το πεπρωμένο που τους έφερε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι δεν ήξεραν πολλά o ένας για τον άλλο πριν από το πρώτο τους ραντεβού. Γνωρίστηκαν μεταξύ τους από έναν κοινό φίλο, σε ραντεβού στα τυφλά.

Μοιράστηκαν την ιστορία τους κατά την πρώτη τηλεοπτική τους συνέντευξη στο BBC: «Ήταν σίγουρα παγίδα», είπε η Markle, «Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά». Ο πρίγκιπας Harry πρόσθεσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την Meghan στο παρελθόν, αλλά «με εξέπληξε όμορφα όταν μπήκα σε αυτό το δωμάτιο και την είδα».

Emily Blunt και John Krasinski

Η Emily Blunt και ο John Krasinski γνωρίστηκαν από τη συνάδελφο της Blunt και στενή της φίλη, Anne Hathaway από την ταινία «The Devil Wears Prada», το 2008 και από τότε, έχουν παντρευτεί και μεγαλώνουν 2 παιδιά. Και οι τρεις είναι ακόμα καλοί φίλοι. Ο Krasinski είχε αστειευτεί μια φορά λέγοντας ότι παντρεύτηκε την Blunt μόνο και μόνο επειδή «δεν μπορούσε να πάρει την Annie». Αλλά η Hathaway, ως αληθινή φίλη, απάντησε ότι «είναι μόνο με τον Adam Shulman γιατί δεν μπορούσε να έχει την Emily». Ωραία απάντηση, θα προσθέσουμε εμείς!

Courteney Cox και Johnny McDaid

Η Courteney Cox και ο Johnny McDaid οφείλουν τη σχέση τους στον Ed Sheeran. Σε μια από τις συνεντεύξεις του, ο Sheeran είπε: «Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω γι 'αυτό, αλλά τώρα που εμφανίζονται δημόσια ... γνώρισα την Courteney Cox στον συγκάτοικο μου [Johnny McDaid], με τον οποίο μέναμε μαζί για λίγο. Άρχισαν να βγαίνουν και είναι πλέον τρελοί ο ένας για τον άλλο».

Cindy Crawford και Rande Gerber

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Rande Gerber βγήκε ωφελημένος από το ραντεβού στα τυφλά, καθώς ήξερε για την Cindy Crawford πριν συναντηθούν για πρώτη φορά, «Ήξερα ποια ήταν και ήξερα ότι ήταν όμορφη». Ο Michael Gruber, ο αντζέντης της Crawford και φίλος του Gerber, ζήτησε από τον Gerber να συνοδεύσει την Crawford στο γάμο του και ο Gerber δεν είχε κανένα πρόβλημα. «Αποφασίσαμε να συναντηθούμε το προηγούμενο βράδυ και να γνωριστούμε», είπε. «Μου έκανε εντύπωση πόσο cool και πόσο προσγειωμένη ήταν».

Cameron Diaz και Benji Madden

Οι Cameron Diaz και Benji Madden γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι από τη σύζυγο του δίδυμου αδερφού του Madden, Nicole Richie. Σε μια από τις συνεντεύξεις της, η Richie είπε στα αστεία ότι «θα αναλάβει την ευθύνη για όλα» για όσα συνέβησαν μεταξύ της Diaz και τoυ Madden. Τώρα, η Richie και η Diaz είναι καλές φίλοι και ευτυχισμένες νύφες.