Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο μικρός αδελφός του Παντελή και τα ακυκλοφόρητα τραγούδια

26.03.2021
Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο μικρός αδελφός του Παντελή και τα ακυκλοφόρητα τραγούδια
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες [25/3/2021] ο 18χρονος τραγουδιστής και άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας, φυσικά, και για τον αδικοχαμένο αδελφό του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης τραγουδάει επίσης. Και ο Παντελής είχε μιλήσει γι' αυτόν σε αρκετές συνεντεύξεις παλιότερα. "Τον μικρό τον έχεις ακούσει;", έλεγε και ξανάλεγε. Όταν σκοτώθηκε ο αδελφός του, ο "μικρός" ήταν 13 ετών και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Φαίνεται, όμως, ότι σιγά σιγά βρίσκει τα βήματά του και αυτά έχουν να κάνουν με τη μουσική -και μια κιθάρα.

Η εμφάνιση που έκανε πρόσφατα στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο πλαίσιο μιας βραδιάς του "Σπίτι με το Mega" και τα πολύ θετικά σχόλια που απέσπασε από όλο τον κόσμο ήταν η αφορμή να ακουστεί το όνομά του ξανά και ξανά.

Έφτασε, λοιπόν, και στο πλατό του "The 2Night Show', όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πάντα.

Δεν είχε σκοπό να γίνει "όλο αυτό", υποστηρίζει ο Κωνστνατίνος, ο οποίος, για την ιστορία είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Παντελίδη, ύστερα από τον Παντελή και τον Τριαντάφυλλο, αλλά μέσα στην καραντίνα, άρχισε να ανεβάζει τραγούδια στο YouTube και τα πράγματα, απλά, πήραν τον δρόμο τους.

Οι φωνές τους μοιάζουν με του Παντελή, το παραδέχεται και ο ίδιος: «Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας, όμως, να πατά πολύ γερά στη γη. «Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά» υποστήριξε, εξηγώντας πως όταν με το καλό ανοίξουν τα κέντρα, θα προτιμούσε να εργαστεί αρχικά σε ένα μικρό μαγαζί, πιο οικογενειακό, ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις του σωστά, να μάθει, και μετά, με τον καιρό να φτάσει σε μεγάλες πίστες.

Και κάποια στιγμή, η συζήτηση έφτασε στις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει μεγάλος αριθμός από ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή στα... συρτάρια. Υπάρχουν όντως, και τι θα κάνει με αυτά;

«Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια», είπε ο Κωνσταντίνος δηλώνοντας συγκινημένος που ολοένα και περισσότεροι φανς του Παντελή τον ακολουθούν και του μιλού με θετικότατα σχόλια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ακούστηκε και ένα συγκινητικό ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή όπου ακούσαμε τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με ιδαίτερα λόγια για τον αδερφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί.»