Harry Potter: Το πολυαναμενόμενο reunion έχει ημερομηνία

17.11.2021
Harry Potter: Το πολυαναμενόμενο reunion έχει ημερομηνία
Ετοιμαστείτε για ακόμη ένα ταξίδι στο Hogwarts ανήμερα Πρωτοχρονιάς!

«O Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος». 20 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του λατρεμένου Franchise και οι δημιουργοί του ανακοίνωσαν επίσημα ότι την 1η μέρα της νέας χρονιάς θα προβληθεί μέσω του HBO ένα μοναδικό reunion του -βασικού, έστω- καστ.

Η Emma Watson ήταν από τους πρώτους που μοιράστηκε το νέο, μαζί με το πρώτο trailer που, όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, έγινε αμέσως viral.

Δεν είναι και λίγο εδώ που τα λέμε... Απανταχού Potterheads ετοιμαστείτε! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

11 + 1 πρωταγωνιστές του Harry Potter στο Game of Thrones -Τους θυμάσαι;

Θα είναι όλοι εκεί

Ο Harry, η Hermione και ο Ron, κατά κόσμον Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και μαζι΄με τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Chris Columbus, θα βρεθουν στο Hogwarts για ένα επικό reunion.

Μαζί τους, οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών Harry Potter, όπως βλέπουμε στους τίτλους τέλους του trailer: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart.

Κάν'το όπως τα Φιλαράκια

«Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές οι οποίοι θα θυμηθούν στιγμές από τα γυρίσματα και θα μοιραστούν ιστορίες, συναισθήματα και αναμνήσεις.

Σου θυμίζει κάτι; Λογικό είναι. Την πεπατημένη των Friends θα ακολουθήσουν οι παραγωγοί και οι φανς ανυπομονούν.

Ποιός ηθοποιός του "Harry Potter" δεν έχει δει όλες τις ταινίες;

Η απουσία της J. K. Rowling

H «μαμά» του Harry Potter δεν θα το κάνει αυτό το ταξίδι μαζί με το cast των ταινιών. Το όνομα της J. K. Rowling έχει εμπλακεί σε ένα σχετικό σκάνδαλο μετά από τα ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια της στα social media και οι παραγωγοί προτίμησαν να την κρατήσουν μακριά από αυτή τη σπουδαία στιγμή του σόου.