Η Kim Kardashian, ο Pete Davidson, οι ασορτί πιζάμες και η παιχνιδιάρικη επιβεβαίωση

18.11.2021
Η Kim Kardashian, ο Pete Davidson, οι ασορτί πιζάμες και η παιχνιδιάρικη επιβεβαίωση
Είναι, δεν είναι ζευγάρι, οι δυο celebrities ρίχνουν λαδάκι στη φωτιά!

Οι φήμες που θέλουν την Kim Kardashian και τον Pete Davidson το νέο καυτό ζευγάρι της διεθνούς showbiz φούντωσαν όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους που τους έδειχναν χέρι χέρι σε τρενάκι του λούνα παρκ.

Kim Kardashian: Θα είναι ο Pete Davidson ο επόμενος έρωτας μετά τον Kanye West ;

Επίσημα κανείς από τους δυο επιβεβαίωσε ή διάψευσε τη φήμη ενώ, αντίθετα, φαίνεται ότι κάνουν ολοένα και περισσότερη παρέα.

Μία πρόσφατη ανάρτηση μάλιστα άναψε επιπλέον φωτιές!

Η ανάρτηση δεν έγινε από κάποιον από τους δύο αλλά στη φωτογραφία τους βλέπουμε να φορούν ταιριαστές πιζάμες της φίρμας της Kim, Skims.

Η λήψη είναι από το -πριβέ, από ό,τι φαίνεται- πάρτι γενεθλίων του Davidson που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Kris Jenner στο Μαλιμπού. Η μητέρα της Kim ποζάρει επίσης στη φωτογραφία -με ασορτί, μάλιστα, περιβολή- ενώ τη φωτογραφία μοιράστηκε ο ράπερ Flavor Flav, ο οποίος είναι ο τέταρτος της παρέας!

Kanye West: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η πρώην του, Kim Kardashian, βγαίνει με τον Pete Davidson

Η παιχνιδιάρικη "επιβεβαίωση" από τον Davidson

Και ενώ οι φήμες συνεχίζουν να υφίστανται, είχαμε τη πιο κοντινή δήλωση σε επιβεβαίωση από πλευράς του δημοφιλούς κωμικού ο οποίος "έπαιξε" με την αγωνία των θαυμαστών του κατά την πρόσφατη εμφάνισή του στο Seth Meyers’ Late Night.

"Ήθελα να σε ρωτήσω για κάτι που διαβάζουμε καιρό. Ισχύει;", ρώτησε διστακτικά ο Meyers ενώ από τις αντιδράσεις του κοινού γίνεται αντιληπτό ότι όλοι περιμένουν να ακούσουν αν, όντως, ο Pete είναι ζευγάρι με την Kim ή όχι.

"Ε, λοιπόν, ξέρεις... Ήθελα από καιρό να μιλήσω γι' αυτό γιατί με ρωτά πολύς κόσμος, με κοιτάζει περίεργα... Ε ναι, είναι αλήθεια... Πράγματι έχω ένα σόου που βγαίνει στο Tubi σύντομα", απάντησε ο Davidson τρολάροντας το σύμπαν... Ή μήπως όχι;

Ενα αναμονή επίσημων δηλώσεων, στο 0:25 της συνέντευξης το επίμαχο κομμάτι.