Thanksgiving 2021: Οι πέντε πιο αγαπησιάρικες αναρτήσεις που είδαμε φέτος

26.11.2021
Thanksgiving 2021: Οι πέντε πιο αγαπησιάρικες αναρτήσεις που είδαμε φέτος
Χθες [25/11/2019] γιορτάστηκε στην Αμερική -κυρίως, αλλά όχι μόνο- η ημέρα των Ευχαριστιών. Όπως ήταν φυσικό, γέμισαν στα social media με γαλοπούλες, κρασί και... χαμόγελα! Οι απανταχού διάσημοι μοιράστηκαν φωτογραφίες, ευχές και σκέψεις με την αφορμή αυτής της γιορτής και εμείς ξεχωρίσαμε αυτές που μας έκαναν περισσότερο "κλικ"!

Το βίντεο που μοιράστηκε για να στείλει τις ευχές της η Jennifer Lopez είναι σκέτη γλύκα. Η Λατίνα σταρ περιγράφει πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την ταινία The Mother στον Καναδά όπου βρίσκεται και η λαχτάρα της να γυρίσει πίσω στην οικογένειά της και τις καρυδούλες της )cocos ή coconuts) όπως αποκαλεί τα παιδιά της δεν περιγράφεται!

«Ευγνώμων για σένα κάθε μέρα» γράφει η Heidi Klum για τον σύζυγό της Tom Kaulitz και μοιράζεται μια τρυφερή αγκαλιά.

Η Kate Mara μοιράστηκε ένα καυτό φιλί με τον σύζυγό της, Jamie Bell και μετά προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να υιοθετήσουν μια γαλοπούλα και να τη σώσουν, αντί να τη μαγειρέψουν.

Ακόμη μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της Keith Urban μοιράστηκε η Nikole Kidman για τη φετινή γιορτή.

Μια τρυφερή αγκαλιά με τον επί 38 χρόνια σύντροφό της (τα 28 από αυτά είναι παντρεμένοι), Sting, μοιράστηκε μαζί με τις ευχές της για τη γιορτή η Trudie Styler!