Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ό,τι ναρκωτικό έχει βγει μέχρι τη δεκαετία του '90 το έχω κάνει» [video]

10.12.2021
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ό,τι ναρκωτικό έχει βγει μέχρι τη δεκαετία του '90 το έχω κάνει» [video]
Ο δημοφιλής σεφ μοιράστηκε την εμπειρία του με τον εθισμό.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν ένας από τους καλεσμένους του Αντώνη Σρόιτερ στη χθεσινή εκπομπή της "Αυτοψίας" του, που ασχολήθηκε με τους επώνυμους που μπλέχτηκαν στη δίνη των ναρκωτικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής σεφ μίλησε για το δικό του ταξίδι στον κόσμο των ναρκωτικών, τον οποίο έχει εδώ και καιρό αφήσει πίσω του.

"Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Δηλαδή τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά ανάλογα και τι ναρκωτικά θα κάνεις και καταλήγει πάντα με κλάμα τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου", παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν γίνεται να κάνεις πράγματα αν δεν είσαι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού σου»

"Ο,τι ναρκωτικό έχει βγει μέχρι τη δεκαετία του '90 το έχω κάνει" είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξηγώντας ότι ξεκίνησε με την αμφεταμίνη, και σιγά σιγά πέρασε από τα πάντα, ενώ αποκάλυψε ότι η κοκαΐνη δεν του ταίριαξε ποτέ ενώ "κόλλησε" με την ηρωίνη.

"Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν" δήλωσε με μεγάλη ειλικρίνεια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ιδού και το απόσπασμα από τη εκπομπή: