And Just Like That: O θάνατος που προκάλεσε μικρό... κραχ!

11.12.2021
And Just Like That: O θάνατος που προκάλεσε μικρό... κραχ!
Ο απίστευτος λόγος θανάτου και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Το πρώτο επεισόδιο του "Sex and the City", "And Just Like That" κυκλοφόρησε επιτέλους, αλλά μια εξέλιξη στην πολυαγαπημένη σειρά σόκαρε το κοινό και προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο, ο αγαπημένος της Carrie Bradshaw, Mr. Big, παθαίνει καρδιακή προσβολή έπειτα από εντατική άσκηση σε ένα στατικό ποδήλατο της μάρκας Peloton.

Στο Just Like That γύρισαν ψεύτικες σκηνές - Η Cynthia Nixon και η Kristin Davis εξηγούν γιατί

Η εταιρεία πήρε θέση για αυτήν την εξέλιξη, καθώς είχε σαν αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της μετοχής της στη Wall Street. Ο όμιλος αντέδρασε μεταφέροντας την άποψη της Dr. Suzan Steinbaum, καρδιολόγος και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της Peloton.

This Is Us: Η έκτη σεζόν της σειράς θα είναι η τελευταία και η πιο συγκινητική (trailer)

"Πολλοί θα χαρακτήριζαν άμετρο τον τρόπο ζωής του Mister Big, με cocktails, πούρα και μπριζόλες. Διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο επειδή είχε υποστεί μια πρώτη καρδιακή προσβολή στον κύκλο 6. Αυτός ο τρόπος ζωής και ίσως κάποιο οικογενειακό ιστορικό, που συχνά αποτελεί σημαντικό παράγοντα, είναι οι αιτίες του θανάτου" του φανταστικού ήρωα, συνέχισε, και όχι το γεγονός ότι γυμναζόταν. "Το να κάνει ποδήλατο στο Peloton ίσως μάλιστα να τον βοήθησε να καθυστερήσει αυτό το καρδιακό επεισόδιο".