Λόπεζ-Άντονι: μαζί, αλλά πάλι χωρίς βέρες!

13.01.2009
Αποφασισμένη να κλέψει τις εντυπώσεις τη βραδιά των «Χρυσών Σφαιρών» και να μην περπατήσει το κόκκινο χαλί σαν ακόμη μία σταρ του Χόλυγουντ ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ... και τα κατάφερε!
Αποφασισμένη να κλέψει τις εντυπώσεις τη βραδιά των «Χρυσών Σφαιρών» και να μην περπατήσει το κόκκινο χαλί σαν ακόμη μία σταρ του Χόλυγουντ ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ... και τα κατάφερε! Την Κυριακή το βράδυ η λατίνα ντίβα έστρεψε πάνω της όλα τα φλας (παίζει να είχε περισσότερα και από την απόλυτη σταρ, Αντζελίνα Τζολί) με την εμφάνιση της και τον συνοδό της!

Η Λόπεζ και ο σύζυγός της, Μαρκ Αντονι έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους, μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν το γάμο τους να είναι λίγο πριν τη διάλυση και να οδεύουν ολοταχώς για διαζύγιο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εμφάνιση τους στις «Χρυσές Σφαίρες» είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, το ζευγάρι κατάφερε να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και να δημιουργήσει πολλές απορίες. Μπορεί να πάτησαν το κόκκινο χαλί αγκαλιασμένοι, όμως, δεν θύμιζαν παλαιότερες εμφανίσεις τους. Υπήρχε ένα περίεργο κλίμα, ενώ μεταξύ τους δεν υπήρχε... ερωτική ατμόσφαιρα. Ήταν πιο σφιγμένοι, θα έλεγε κανείς.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι από το δάχτυλο και των δύο έλειπε η βέρα. Η Λόπεζ δεν φορούσε καν το δαχτυλίδι που τής είχε προσφέρει ο Άντονι, ενώ εκείνος στη θέση της βέρας είχε βάλει ένα τεράστιο δαχτυλίδι. Πάντως, η Λόπεζ το βράδυ της Κυριακής έκανε μία αποκαλυπτική εμφάνιση με τη χρυσή τουαλέτα Marchesa που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί εκείνη τη βραδιά σχολίασαν ότι η 39χρονη σταρ ήταν «η παλιά, καλή Τζένιφερ Λόπεζ»!