Είναι ή όχι έγκυος η Ζιζέλ;

22.06.2009
Αν οι φήμες αληθεύουν, η σούπερ μόντελ και ο άντρας της Τομ Μπράντι (Tom Brady) δεν άφησαν το χρόνο τους να πάει χαμένο, καθώς μόλις τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους, η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) περιμένει ήδη το πρώτο της παιδί.

Αν οι φήμες αληθεύουν, η σούπερ μόντελ και ο άντρας της Τομ Μπράντι (Tom Brady) δεν άφησαν το χρόνο τους να πάει χαμένο, καθώς μόλις τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους, η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) περιμένει ήδη το πρώτο της παιδί.

Τα πρώτα ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα περί της εγκυμοσύνης της πρωτοείδαν το φως πριν ένα μήνα, όταν η 28χρονη καλλονή είχε εντοπιστεί να επισκέπτεται το γυναικολόγο στην Νέα Υόρκη δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Αλλά τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότερες ειδήσεις εμφανίζονται για το θέμα.

Όπως έγραψε το περιοδικό "People", το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί τη Ζιζέλ ήταν ιδιαίτερα απότομο: "Δεν σχολιάζουμε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή των πελατών μας".

Επίσης, η μητέρα του Μπράντι δήλωσε "ουδέν σχόλιο" για την είδηση, ενώ ο ίδιος ο Μπράντι, που έχει ήδη έναν δίχρονο γιο από προηγούμενη σχέση είχε πει στις 28 Μαΐου: "Ένα είναι αρκετό. Έχω σκύλους και αυτό είναι το μόνο που μου χρειάζεται".

Ωστόσο, ένας φίλος της Ζιζέλ επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα και αποκάλυψε στο "RadalOnline", ότι "περιμένει το μωράκι στήν αρχή της νέας χρονιάς και είναι ενθουσιασμένη".

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει η νιόπαντρη Ζιζέλ στο "Vanity Fair", τον Φεβρουάριο, δεν έκρυψε ότι επιθυμεί να κάνει γρήγορα οικογένεια, αντίθετα με τον Τομ: "Θα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια. Αγαπώ τα παιδιά! Ο λόγος που παντρεύεσαι είναι για να κάνεις παιδιά, να δημιουργήσετε μαζί. Θα ήθελα επίσης να υιοθετήσω και ένα παιδί από την Βραζιλία".

Η Ζιζέλ και ο Τομ άρχισαν να βγαίνουν το Δεκέμβριο του 2006, λίγες εβδομάδες αφότου ο αθλητής διέλυσε το 3χρονο δεσμό του με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μόιναχαν (Bridget Moynahan), ευρύτερα γνωστή από το ρόλο της συζύγου του μίστερ Μπιγκ στο "Sex and the City".

Μετά από δύο μήνες η Μπρίτζετ έμαθε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του και τον Αύγουστο του 2007 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Τζον. Ο Τομ διατηρεί καλές σχέσεις με την Μπρίτζετ και το Τζον περνά πολλές ώρες με τον πατέρα του αλλά και την μητριά του.

"Καταλαβαίνω ότι έχει μητέρα και αυτό το σέβομαι, αλλά επειδή τον γέννησε άλλη δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιδί μου. Νοιώθω από την πρώτη στιγμή ότι είναι γιος μου και τον αγαπώ σαν δικό μου παιδί", είχε πει η Ζιζέλ όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο της σαν μητριά.

Τα λόγια της όμως προκάλεσαν την οργή της μητέρας του Τζον, που θεωρεί ότι το "πιο καλοπληρωμένο μοντέλο" του κόσμου χρησιμοποιεί τον γιο της για τις δημόσιες σχέσεις! Πριν τον δεσμό της με τον μπεΐζμπολίστα, η Ζιζέλ είχε μια θυελλώδη πενταετή σχέση με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio).