"Η Μαντόνα είναι απλά μια φίλη μου"

27.05.2009
"Η Μαντόνα είναι τέλεια, δεν μπορώ να βρω κανένα ψεγάδι πάνω της", λέει ο Ιησούς Λουζ (Jesus Luz) εκθειάζοντας την 51χρονη τραγουδίστρια, αλλά τονίζει παράλληλα ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική.
"Η Μαντόνα είναι τέλεια, δεν μπορώ να βρω κανένα ψεγάδι πάνω της", λέει ο Ιησούς Λουζ (Jesus Luz) εκθειάζοντας την 51χρονη τραγουδίστρια, αλλά τονίζει παράλληλα ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική.

Το 22χρονο μοντέλο αποφάσισε για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του σε συνέντευξη που έδωσε στην βραζιλιάνικη τηλεόραση: "Η Μαντόνα είναι πανέμορφη, γεμάτη θετική ενέργεια, χωρίς κανένα ορατό ελάττωμα. Η προσωπικότητα της επίσης με εντυπωσιάζει. Γενικά, τη βρίσκω καταπληκτική. Είναι ένα άτομο που θαυμάζω, μια σημαντική φίλη στην ζωή μου, με την οποία διατηρώ επαφή, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο".

Ο Ιησούς διέψευσε τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης: "Είναι φίλη. Απλά μια φίλη μου. Δεν υπάρχουν σχέδια γάμου και πουθενά γαμήλια δώρα", τόνισε στην μητρική του γλώσσα.

Η 51χρονη Μαντόνα γνώρισε τον 22χρονο Ιησού στην φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό "W", τον περασμένο Δεκέμβριο. Αν και οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν σύντομα, η σχέση του ζευγαριού παρέμεινε δυνατή και συχνά οι φωτογράφοι τους εντόπιζαν να κυκλοφορούν μαζί σε στην Νέα Υόρκη.

Τον Φεβρουάριο μάλιστα, ο Ιησούς συνόδευσε την τραγουδίστρια και τα τρία της παιδιά στο κέντρο της Καμπάλα, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκαν το κέντρο της αίρεσης ντυμένοι και οι δύο στα λευκά, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι παντρεύτηκαν.

Την υποψία αυτή ενίσχυσε κι ο πατέρα του μοντέλου, Λουίζ Πίντο ντα Λουζ (Luiz Pinto da Luz) επιβεβαιώνοντας σε συνέντευξη του, ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αφοσίωσης: "Αυτό είναι φυσικό. Ζούνε ήδη μαζί. Δεν ξέρω αν θα είναι πραγματικός γάμος, αφού δεν είμαι γνώστης της συγκεκριμένης αίρεσης".

Κάτι ακόμη που ενίσχυσε το σενάριο περί γάμου, ήταν το γεγονός ότι ο Ιησούς επισκέφθηκε γνωστό κοσμηματοπωλείο, αλλά η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στις φήμες: "Όλα τα δημοσιεύματα περί γάμου ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας".

Στην τηλεοπτική συνέντευξη του στη βραζιλιάνικη τηλεόραση, ο Ιησούς αρνήθηκε ότι η Μαντόνα προσπαθεί να τον προσηλυτίσει λέγοντας ότι ήταν πάντα ανοιχτός σε όλες τις θρησκείες: "Συνήθιζα να πηγαίνω σε καθολική εκκλησία στο Ρίο, αλλά και σε εκκλησία Ευαγγελιστών. Δεν είμαι πιστός σε μια κάποια συγκεκριμένη θρησκεία. Τις σέβομαι όλες"!