Χωρίς τους «Μήτσους» του;

02.06.2009
Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκαν όλοι οι θαυμαστές του από τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο μέσω του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ότι ετοιμάζει επετειακό επεισόδιο με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Mega.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκαν όλοι οι θαυμαστές του από τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο μέσω του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ότι ετοιμάζει επετειακό επεισόδιο με τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Mega. Θελήσαμε να μιλήσουμε με τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη θρυλική σειρά και να μας πουν λεπτομέρειες για την αναβίωση αυτή, αλλά διαπιστώσαμε ότι κανένας τους δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα.

Δέκα μικροί Μήτσοι» χωρίς Παύλο Χαϊκάλη, Υρώ Μανέ, Τάσο Παλαντζίδη, Μαρία Γεωργιάδου, Ελένη Γερασιμίδου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Κάρμεν Ρουγγέρη και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη σίγουρα δεν γίνεται! Κι όμως, κανείς από τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του Μega δεν ήξερε τίποτα για την αναβίωσή της με αφορμή τα γενέθλια του Μεγάλου Καναλιού. Επικοινωνήσαμε με τους περισσότερους από τους γνωστούς ηθοποιούς, οι οποίοι έκπληκτοι μας δήλωσαν ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς ετοιμάζει ο «δαιμόνιος» και πολυτάλαντος Λάκης Λαζόπουλος. Κάποιοι, μάλιστα, δεν γνώριζαν καν ότι ετοιμάζει κάτι τέτοιο...

Μόνος ή με παρέα;
Προσπαθώντας να πάρουμε μια απάντηση όσον αφορά αυτό το θέμα, επικοινωνήσαμε με συνεργάτη του δημιουργού της σειράς, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως ακόμα ούτε ο ίδιος ο Λάκης δεν γνωρίζει την τελική μορφή που θα έχει το επετειακό επεισόδιο των «Μήτσων». Λέτε τελικά να αναλάβει δράση σε «one man show», λόγω της τεράστιας δημοτικότητας που έχει, και να μη δούμε στο πλευρό του τους αγαπημένους μας ηθοποιούς, τους οποίους έχουμε ταυτίσει με τη συγκεκριμένη παραγωγή; Σίγουρα ο Λάκης ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα πώς θα μας καθηλώσει για ακόμα μια φορά τον Οκτώβριο, οπότε και έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το επεισόδιο, αν όχι τα δύο επεισόδια, όπως φημολογείται. Μόνος ή με την υπόλοιπη παρέα, τελικά, το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνει πάλι τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο!

Παύλος Χαϊκάλης: «Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Λάκη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που ακούγεται πολύ ενδιαφέρον ως ιδέα».

Τάσος Παλαντζίδης: «Δεν είμαι ενημερωμένος για το θέμα που με ρωτάτε. Αν είναι του Λάκη υπόθεση, σίγουρα θα είμαι μαζί του. Αν δεν εξαρτάται από αυτόν, δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Χαίρομαι όμως πολύ για την ιδέα αυτή, αφού ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ αυτή τη δουλειά που κάναμε τότε».

Υρώ Μανέ: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση από τον Λάκη ή το κανάλι. Αν μου πούνε κάτι, θα ξέρω και αν θα συμμετέχω ή όχι για να σας απαντήσω. Από τη σειρά, πάντως, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις».