Ο Πίτερ Αντρέ έπεσε σε κατάθλιψη!

03.06.2009
Ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) αποκάλυψε ότι μόνο κοντά στα παιδιά του βρίσκει χαρά , μετά από το διαζύγιο από την γυναίκα του, μοντέλο Κάιτι Πράις (Katie Price), γνωστής και ως Τζόρνταν.

Ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) αποκάλυψε ότι μόνο κοντά στα παιδιά του βρίσκει χαρά , μετά από το διαζύγιο από την γυναίκα του, μοντέλο Κάιτι Πράις (Katie Price), γνωστής και ως Τζόρνταν.

"Έχω πέσει σε κατάθλιψη από τότε που χώρισα! Είμαι ψυχολογικό ράκος, αλλά όταν βλέπω τα παιδιά μου ανεβαίνω, έστω και για λίγο. Το κακό είναι ότι μόλις πάω σπίτι, η κατάθλιψη επιστρέφει", παραδέχεται ανοιχτά ο Αντρέ.

Στις 11 Μαΐου 2009, η είδηση του διαζυγίου του Αντρέ από την Κάιτι Πράις, μετά τέσσερα χρόνια γάμου, έγινε πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ταμπλόϊτ και όπως ήταν αναμενόμενο οι λόγοι που οδήγησαν το δημοφιλές ζευγάρι στο χωρισμό απασχόλησαν για μέρες τον κοσμικό τύπο.

"Θα συνεχίσω να αγαπάω για πάντα τον Αντρέ", δήλωνε η 30χρονη Κάιτι, ενώ ο 36χρονος πρώην σύζυγος της, ισχυριζόταν ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την αλκοολική σύζυγο του: "Όταν πίνει τη φοβάμαι. Μπαίνει ο διάβολος μέσα της και ξεκινάει ο εφιάλτης" .

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2004, στην Αυστραλία, μέσα από το ριάλιτι "I'm A celebrity... Get Me Out of Here" και παντρεύτηκε με μια πολυτελή τελετή τον Σεπτέμβριο του 2005, χώρισε λίγες ώρες αφότου δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Κάιτι στην αγκαλιά ενός άγνωστου άντρα, σ' ένα κλαμπ.

"Σίγουρα δεν είχε την συμπεριφορά παντρεμένης γυναίκας", συμφώνησαν θαμώνες που διασκέδαζαν μαζί της! Η Κάιτι δεν πίστευε ότι ο γάμος της θα έληγε έτσι άδοξα: "Ο Πιτ είναι όλη μου η ζωή. Τον αγαπώ και έχουμε παιδιά μαζί. Είμαι απογοητευμένη από την απόφαση του να χωρίσουμε, αφού τον παντρεύτηκα για μια ζωή. Εγώ θα τον αγαπώ για πάντα", ισχυρίζονταν, αλλά πριν λίγες μέρες εθεάθη σε ρομαντικό περίπατο με έναν άγνωστο άντρα.

Μετά τον λαμπερό γάμο τους, τα δικαιώματα του οποίου πούλησαν για 2 εκατομμύρια λίρες, απέκτησαν δύο παιδιά, τον 3χρονο Τζούνιορ (Junior) και την 2χρονη Πρίνσες-Ταϊάμι (Princess-Tiamii). H Kάιτι είχε ήδη έναν μεγαλύτερο γιο από την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Ντουάιτ Γιορκ (Dwight York), τον 7χρονο Χάρβεϊ (Harvey) που είναι παραπληγικός.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια, η περιουσία που κατάφεραν να δημιουργήσουν ως ζευγάρι, εκδίδοντας βιβλία, πρωταγωνιστώντας σε ριάλιτι και γενικότερα πουλώντας τη σχέση τους, ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια λίρες, τα οποία τώρα θα πρέπει να μοιραστούν στα δύο. Θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουν και για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών.

Ο Αντρέ πάντως, δεν φαίνεται μετανιωμένος για την απόφαση του διαζυγίου: "Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα ότι θέλω να χωρίσω! Το σκέφθηκα πολύ, είμαι υπεύθυνο άτομο και σας διαβεβαιώνω ότι δεν μου ήταν εύκολο", είπε πρόσφατα στο περιοδικό "New!". Ενώ για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει απιστήσει, δήλωσε: "Ήμουν εκατό τοις εκατό πιστός μέσα στο γάμο μου".